Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ELKOTech Romania devine distribuitor Lenovo

03 Iulie 2013



ELKOTech Romania a semnat un acord de distributie cu Lenovo, prin care ELKOTech va distribui gama de produse consumer (notebook, desktop, tablet PC) a Lenovo.


„Calitatea produselor Lenovo este confirmata la nivel mondial, compania fiind una dintre cele mai dinamice de pe piata de IT. Semnarea parteneriatului de distributie cu Lenovo este un pas important in consolidarea pozitiei ELKOTech pe piata locala de distributie, avand in portofoliu unele dintre cele mai apreciate produse”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.


Produsele Lenovo vor fi disponibile in oferta partenerilor ELKOTech incepand cu luna iulie.


„Lenovo isi continua cresterea atat la nivel mondial, cat si in Romania, in baza strategiei protect & attack. Daca la nivel mondial putem vorbi de 16 trimestre consecutive de castigare a cotei de piata, in Romania, conform IDC, Lenovo a avut cea mai mare crestere Year to Year, in 2013. Piata de IT va continua sa evolueze, Lenovo crescand dintr-o companie focusata pe PC-uri intr-o companie gata sa fie lider in noua Era PC +. Unul dintre factorii succesului il constituie partenerii Lenovo. Anuntam astazi incheierea unui nou contract de distributie cu firma ELKOTech, un distribuitor regional cu o puternica prezenta locala. Suntem convinsi ca actuala structura de parteneri ne va consolida pozitia de lider al pietei de IT din Romania printr-o prezenta mai accentuata in piata de Consumer”, a declarat Aurel Netin, Country General Manager Lenovo Romania si Bulgaria.


In EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), Lenovo avea la finalul lui 2012 o cota de piata record de 11,8%, continuand sa isi intareasca pozitia de numarul doi in topul producatorilor de PC-uri din regiune.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite