Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Numiri la Romtelecom si COSMOTE

03 Iulie 2013



Romtelecom și COSMOTE România anunță că, pentru a adresa mai eficient nevoile de coordonare a celor două companii și pentru optimizarea performanței acestora, începând cu 1 august 2013, au fost create următoarele poziții: Director Executiv Strategie, Transformare și Servicii Wholesale România, Director Executiv Managementul Aprovizionării România, Director Executiv Relații ale Companiei România, Director Comunicare România, Șef de Birou România.


Toate pozițiile raportează CEO-ului Romtelecom și COSMOTE România.
„Prioritatea mea este să îmbunătățesc constant performanța acestor două companii, astfel încât să ofere clienților noștri produse și servicii integrate, angajaților un mediu de lucru sigur și acționarilor un profit sustenabil. Aceste noi numiri reprezintă una dintre acțiunile menite să optimizeze procesele de business și să consolideze rezultatele remarcabile pe care Romtelecom și COSMOTE România le-au obținut până acum. Sunt încrezător că toți vor contribui semnificativ la creșterea eficienței operaționale și la diferențierea pe piață”, a spus Nikolai Beckers, CEO Romtelecom și COSMOTE România.


Astfel, Gunnar Pahnke este numit Director Executiv Strategie, Transformare și Servicii Wholesale România (pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și COSMOTE România). Gunnar Pahnke va fi responsabil cu strategia de ansamblu pentru Romtelecom și COSMOTE și va conduce, din punct de vedere operațional, procesele de transformare. În plus, va conduce activitățile pentru servicii operatori/wholesale.





Bogdan Voicu este numit Director Executiv Managementul Aprovizionării România (pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și COSMOTE România), în baza performanțelor obținute în actuala sa poziție de Director Executiv Achiziţii şi Proprietăţi Imobiliare în cadrul Romtelecom. Bogdan Voicu va coordona întreaga activitate a lanţului de aprovizionare a celor două companii.





Emmanuel Sordet este numit Director Executiv Relații ale Companiei România (pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și COSMOTE România) si va coordona activitățile juridice și de reglementare, având ca obiectiv menținerea canalelor de comunicare cu diferite entități externe și guvernamentale.





Ruxandra Vodă este numită Director Comunicare România (pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și COSMOTE România). Ea este în prezent Corporate Communications Senior Manager COSMOTE România. Din poziția de Director Comunicare România, va fi responsabilă cu proiectarea și dezvoltarea strategiei de comunicare a companiilor, sprijinind obiectivele de business.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite