Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

daPhone Romania incheie un parteneriat cu TeamNet

03 Iulie 2013



TeamNet World Professional Services si daPhone au semnat un parteneriat de lunga durata pentru solutii de apeluri internationale si apeluri efectuate in roaming.
Astfel, daPhone devine furnizorul TeamNet pentru apelurile internationale operate de integratorul de solutii software, cu precadere pentru cele efectuate in roaming.


„Proiectele de extindere a operatiunilor TeamNet in strainatate au dus la diversificarea nevoilor de comunicatii. Am ales daPhone ca partener de incredere pentru dezvoltarea business-ului nostru. Utilizand serviciile si solutiile proiectate impreuna cu daPhone, am reusit sa eficientizam costurile. Un beneficiu in plus al acestei colaborari vine din calitatea serviciilor oferite de aceasta echipa de profesionisti”, a declarat Florin Hoinarescu, Director General al TeamNet World Professional Services.


Solutia de comunicatii proiectata de daPhone pentru TeamNet consta in servicii de apelare internatioanala pentru toate terminalele companiei, atat fixe, cat si mobile, solutii de roaming daSIM si, de asemenea, o solutie de birou virtual pentru locatia din Turcia a TeamNet.
„Parteneriatul cu TeamNet World Professional Services, o companie de renume, ne onoreaza. In prezent ne concentram eforturile pentru realizarea unor parteneriate solide si de lunga durata, asa cum ne dorim sa fie si colaborarea cu TeamNet, pentru a pregati terenul pentru marea lansare a daPhone ca primul operator virtual activ pe piata de telecomunicatii din Romania”, a declarat Dan Feuerstein, CEO al daPhone Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite