Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

EBS investeste in dezvoltarea personalului

05 Iulie 2013EBS România a investit în prima jumătate a acestui an peste 150.000 de euro în dezvoltarea profesională a personalului. Banii au fost direcţionaţi atât în programe speciale, cât şi în extinderea şi dotarea de sedii noi.


„Pentru EBS România, investiţia continuă în dezvoltarea profesională a angajaţilor, rămâne unul dintre obiectivele generale ale organizaţiei. Astfel, colegii noştri pot beneficia în mod direct de o dezvoltare accelerată, susţinută şi de calitate. Având în vedere că trăim într-o lume a schimbării şi activăm în condiţiile unor pieţe fluctuante, ne-am concentrat atenţia şi în aria performanţei manageriale. În acest sens, experţii în dezvoltare managerială şi personală din EBS au elaborat un program de Dezvoltare Managerială, ce se întinde pe o perioadă de 6 luni. Evaluam că această acţiune va aduce business-ului o creştere semnificativă”, declară Daniel Metz CEO EBS România.


Pentru acest an au fost alocate 352 ore de traininguri tehnice şi soft skills, la care au participat deja 390 de angajați, activităţi realizate în timpul programului de lucru.


„La începutul lui 2013 a mai fost lansat programul EBS Career Kick-off, dedicat celor aproximativ 130 juniori din EBS. Acesta are rolul de a-i direcţiona pe tineri pe drumul profesional corect. Am reuşit până în prezent să formăm 42 de juniori în cadrul proiectului”, a menţionat Adela Negru, Human Resources, Integration & Career Development Manager.


Un alt program care vine în întâmpinarea nevoilor angajaţilor îl constituie EBS Moves Around. Prin intermediul acestuia, EBS România oferă oamenilor săi flexibilitatea şi posibilitatea de a se reloca oricând, în oricare din locaţiile sale din ţară, având în acelaşi timp siguranţa viitorului profesional.


„Sunt momente în viaţă când fiecare dintre noi avem parte de experienţe şi încercări mai puţin plăcute, dar pe care, de dragul vieţii trebuie să le trecem necondiţionat. Pentru aceasta am lansat programul EBS este alături de tine, propunându-ne astfel să depăşim bariera unui simplu angajator”, a mai adăugat Adela Negru.


EBS este alături de tine a fost lansat în vara anului 2012 şi aredoua componente: Life Care, ce presupune un bonus financiar şi Life Coaching, acesta însemnând o sesiune de consiliere, susţinută de un psiholog specializat al departamentului de Resurse Umane. Până în acest moment peste 20 de angajați au accesat acest program.


Dacă în anul 2012 a fost înregistrată o fluctuaţie de personal sub 3%, în anul curent compania a inregistrat o scădere a acesteia. La ora actuală, echipa EBS România depăşeşte 550 de persoane.
„În primele 6 luni ale acestui an am reuşit să câştigăm peste 100 de colegi noi. Ȋn continuare recrutăm acolo unde există cerere directă din piaţă şi plecăm de la considerentul că vom reuşi să atragem încă 100 de colegi până la finalul lui 2013”,
a mai spus Daniel Metz.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite