Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

OMV extinde colaborarea cu TotalSoft pentru 7 noi piete

05 Iulie 2013TotalSoft anunta semnarea unui nou contract cu grupul OMV AG pentru implementarea soluției Charisma CRM, dezvoltată pe platforma Microsoft Dynamics, în 7 țări, respectiv România, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria şi Cehia. Contractul este o continuare a proiectului derulat de TotalSoft și filialele OMV AG din Austria şi Germania în 2011 și are ca obiectiv transformarea soluției Charsima CRM în platformă comună pentru filialele din întreaga Europă Centrală şi de Est.


OMV AG este al treilea grup multinaţional care alege TotalSoft pentru dezvoltarea şi implementarea unei platforme CRM la nivel global, după EconGas şi ISTA.


„Prin implicarea în proiecte cu cerințe tehnice și de business extrem de riguroase, reușim să menținem un nivel ridicat al competențelor noastre în tehnologii Microsoft și să generăm noi oportunități la nivel internațional. Multe dintre grupurile pentru care am dezvoltat platforme de management al relației cu clienții ne-au preferat unor furnizori agreați de software. Argumentele principale rămân competențele și experiența pe care le avem în proiecte de anvergură”, a declarat Liviu Drăgan, Director General al TotalSoft.


TotalSoft este singurul partener Microsoft certificat Gold Partner pe competenţă CRM (Customer Relationship Management) din România.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite