Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Samsung consolidează segmentul tabletelor cu noile device-uri ATIV

08 Iulie 2013



Samsung Electronics Co a lansat două noi modele de tablete, ATIV Q și ATIV Tab 3, cu sistem de operare Windows 8, care vin cu câteva premiere: cea mai subțire tabletă din lume și o tabletă convertibilă, cu abilitatea de a rula aplicații Android pe sistemul de operare Windows.
În contextul în care ritmul vieții este tot mai accelerat, utilizatorii își doresc să se bucure de confort, iar aceste tablete sunt versatile, adaptabile şi oferă mobilitatea pe care aceştia o aşteaptă”, a declarat DJ Lee, Președinte și Director Vânzări și Marketing Office, IT & Mobile Communications Division în cadrul Samsung Electronics. „Tabletele lansate astăzi sunt rezultatul inovației care are ca punct de plecare nevoile utilizatorilor, dorința de a le oferi flexibilitatea să gestioneze toate aspectele digitale, fie că sunt la birou, acasă sau mereu în mișcare.”
ATIV Q
Samsung lansează modelele ATIV Q - dispozitive cu adevărat convertibile, care au capacitatea de a schimba modalitatea de interacționare cu conținutul, pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a se bucura atât de sistemul de operare Windows cât și de Android. Cea mai recentă inovație în familia tabletelor, ATIV Q le conferă utilizatorilor mai multă flexibilitate pentru a folosi device-ul în orice situație, postură sau cadru. Construit pentru a se potrivi evoluției stilului de viață al consumatorilor de astăzi și pentru a fi ușor de utilizat ca laptop sau tabletă, în timp ce aceștia sunt în mișcare, ATIV Q aduce promisiunea ATIV de a facilita lucrul și viața utilizatorilor.
•Aplicații Android pe Windows: Pornind de la dorința utilizatorilor de a accesa aplicații Android pe dispozitive care ruleaza cu Windows, ATIV Q le permite acestora să experimenteze atât Windows 8, cât și Android (Jellybean 4.2.2) pe același dispozitiv. Utilizatorii vor avea acces la aplicațiile Android prin intermediul Google Play și vor putea transfera fișiere și documente de pe Windows 8 pe Android, fiind echilibrul perfect între mobilitate și perfomanță de calcul.
•Versatilitate pentru a se potrivi oricărui mediu: ATIV Q oferă un suport inovator care permite transfomarea tabletei în 4 moduri diferite. Pentru o utilizare uşoară, utilizatorii pot plia ecranul peste tastatură. Ecranul conectat vertical la tastatură transformă device-ul într-un laptop. În plus, ecranul poate fi reglat în unghiul cel mai potrivit, pentru vizionarea celor mai clare imagini. Design-ul ajustabil le oferă utilizatorilor toate posibilitățile de divertisment și lucru într-un singur dispozitiv. ATIV Q este, de asemenea, extrem de subțire și ușor, pentru portabilitate optimă. Cântărind 1,29 kg și având doar 13,9 mm, este simplu de transportat.
•Experiență vizuală uimitoare: Ativ Q introduce cea mai mare rezoluție din lume, datorită ecranului QHD+ (3200x1800) de 13,3 inci. Dispozitivul are o densitate a pixelilor de 2,8 ori mai mare (275ppi) decât dispozitivele full HD, pentru a produce cele mai clare imagini, cu detalii perfecte. ATIV Q este, de asemenea, conceput pentru a oferi o experiență de vizionare inedită, indiferent de locație sau de luminozitate.
ATIV Tab 3
O tabletă cu puterea unui PC, Tab 3 revoluționează mobilitatea calculatoarelor.Tableta este cea mai subțire din lume din gama device-urilor care ruleză cu Windows 8, fiind la fel de subțire ca smartphone-urile populare și având design-ul premium, caracteristic gamei GALAXY. Este perfect pentru creativitate și productivitate, datorită funcționalității îmbunătățite pentru S Pen și nivelului de afișare pentru stilou, cât și datorită compatibilității S Pen cu MS Office.
•Mobilitate fără granițe: ATIV Tab 3 este dispozitivul perfect pentru cei aflați mereu în mișcare. Cadrul este incredibil de subțire și ușor având doar 8,2 milimetri grosime și 550g, făcându-l ideal pentru călătorii sau pentru a fi transportat între birou și casă. ATIV Tab 3 dispune, de asemenea, de până la 10 ore de baterie, eliminând necesitatea de a călători cu un încărcător pentru călătoriile prelungite.
•Compatibilitate completă cu Windows pentru birou și divertisment: Noul model ATIV Tab 3 cu sistemul de operare Windows 8 poate rula programe și aplicații Windows, având instalate pachetele Office Home & Student pentru cea mai bună experiență în utilizare, atât la birou, cât și în mișcare.
Atât ATIV Q și Tab 3 oferă productivitate sporită cu funcționalitatea S-Pen, prin intermediul căreia utilizatorii pot actualiza ușor și confortabil documentele cu detalii creative.
SideSync este disponibil atât cu ATIV Q și Tab 3, permițând utilizatorilor să treacă cu ușurință de la lucru pe PC-ul lor la un smartphone Samsung cu Android. Cu SideSync, PC-ul utilizatorului și dispozitivul mobil vor deveni un singur dispozitiv. Pur și simplu, aceștia pot utiliza tastatura PC-ului pentru a răspunde la un mesaj primit pe un telefon mobil, pentru a vizualiza hărți mai mari, fotografii și multimedia afișate pe ambele aparate, pentru a face editarea fișierelor și mai ușoară, sau pentru a folosi un PC ATIV pentru suport și încărcarea dispozitivelor mobile în așa fel încât să poată continua lucrul cu mai puține întreruperi.
Tabletele Samsung ATIV le permit utilizatorilor să economisească timp, identificând modalități mai ușoare de a realiza anumite task-uri. Făcând experiența la calculator mai versatilă, Samsung continuă să perfecționeze munca și să facă viața mai convenabilă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite