Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Premiu EDP pentru seria Konica Minolta bizhub PRESS 1250

08 Iulie 2013



Konica Minolta a primit încă un premiu din partea Asociației Europene Digital Press (EDP), o alianță de renume a celor mai bune reviste de tipar digital din Europa, cu peste un milion de profesioniști în calitate de cititori. Anul acesta, juriul EDP a desemnat seria bizhub PRESS 1250, inclusiv bizhub PRESS1250/1250P, bizhub PRESS 1052 și bizhub PRO 1052, câștigătoare la categoria “Best production cut-sheet printer – high production”.
Câștigarea premiului EDP certifică succesul Konica Minolta pe piața europeană de tipar digital: compania se bucură de cote de piață cu două cifre în Europa, pe acest segment . Ines Wennemann, product manager monocrom, divizia tipar digital, Konica Minolta Business Solutions Europa: "Suntem mândri că eforturile noastre continue de a aduce valoare adăugată afacerilor clienților noștri câștigă recunoaștere internațională. După ce am primit premii EDP în 2009 și 2011, suntem încântați că am impresionat juriul și de data aceasta, cu seria bizhub PRESS 1250. Acest premiu înseamnă foarte mult pentru noi, mai ales datorită faptului că participanții de pe piața de tipar digital sunt implicați în luarea deciziei". Toate premiile EDP sunt acordate de către un comitet tehnic de specialiști în tipar digital, atât jurnaliști cât și consultanți tehnici și reprezentanți ai industriei.
Seria bizhub PRESS 1250 oferă soluții profesionale pentru domeniile industriale: combină o gamă vastă de funcții de finisare cu viteze de producție între 105 A4 / 60 A3 pe minut (ppm) și 125 A4 / 70 A3 ppm. bizhub PRESS 1250 este realizat pentru volume maxime de până la 3.000.000 pagini pe lună. Mai mult, toate cele patru modele pot fi integrate cu soluții de fluxuri de lucru pentru gestionarea eficientă a lucrărilor și respectarea celor mai strânse termene. Seria bizhub PRESS oferă o fiabilitate crescută și contribuie la scăderea semnificativă a costurilor clienților.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite