Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

Studiu LLP: Soluţiile BI pe lista scurtă a companiilor autohtone

08 Iulie 2013



LLP Romania (filială a LLP Group), în urma unui studiu realizat în rândul clienților săi, a ajuns la concluzia că soluțiile de Business Intelligence sunt în topul investițiilor pentru mai multe companii care sunt lideri de piață în diverse domenii (industria farmaceutică, servicii financiare etc.).
Putem considera că soluțiile de BI sunt <<the next step for the business>>. Majoritatea companiilor au implementat o soluție ERP prin care au acumulat deja un volum important de date. În acest context, au nevoie de o soluție de BI pentru a consolida și analiza acest volum de date tot mai mare care se acumulează. Companiile incluse în studiul nostru doresc să implementeze o astfel de soluție în următorii doi ani.”, a declarat Ioana Rențea, Infor Services Manager – LLP Romania.
Infor 10 ION BI, soluția implementată de LLP, permite companiilor să-și consolideze datele din multiple surse (ERP, CRM, Warehouse management etc.), oferind informații în timp real pentru management. Soluția dispune de o interfață modernă, bazată pe tehnologii Web, care permite accesul facil la aceste informații. Portalul Infor 10 ION permite configurarea pentru diverse categorii de utilizatori și are un modul prietenos de raportare, în cadrul căruia utilizatorii își pot construi intuitiv rapoartele.
LLP Romania a organizat luna aceasta ediția cu numărul 16 a evenimentului tradițional (LLP Club) dedicat clienților de soluții Infor din România. Ediția de anul acesta a avut ca motto - “Think to the Future, Think to the Next Step of your Business”, propunandu-și să ofere informații despre soluțiile INFOR în contextul tehnologiilor contemporane.
Am prezentat în cadrul evenimentului oportunitățile aduse de noile versiuni ale INFOR Sun System, precum și celelalte soluții din portofoliul LLP Group. Am analizat impreună cu invitatii nostri și soluțiile de Business Inteligence, LLP Romania având deja experiență în implementarea acestor soluții. Evenimentul a inclus demo-uri de Infor 10 ION BI și Infor iPOS (Web procurement).”– a declarat Ioana Rențea.
LLP Romania este de peste 15 ani cel mai cunoscut partener din România pentru produsele Infor Financial Management și singurul Infor Gold Partner din regiune. Compania a realizat numeroase implementări ale soluţiei, printre clienţii săi regăsindu-se: Grupul GRIVCO, Accor Services (Edenred), Grand Hotel Marriott, Philip Morris, Realitatea Media, HBO, ALICO (AIG Life), Avon Cosmetics, BRD Sogelease, Nestor Diculescu Kingston Petersen, Europharm Holding – GSK, KPMG Romania, Shell Gas Romania, OMV-Petrom, 3M Romania etc.



Tags: BI, LLP, LLP Romania

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite