Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

ENVY Rove mobile, primul portabil All-in-One de la HP

08 Iulie 2013



HP a prezentat HP ENVY Rove mobile All-in-One PC, primul său portabil All-in-One, care elimină necesitatea utilizării unui birou, permiţând utilizatorilor să se bucure de experiența partajării conținutului de divertisment cu prietenii și rudele, datorită unui sistem cu baterie inclusă, design unic și tehnologie tactilă avansată.
HP a anunțat, de asemenea, o nouă gamă de notebook-uri, PC-uri all-in-one și imprimante de larg consum care oferă clienților mai multă flexibilitate în ceea ce privește modul în care accesează și fac schimb de informații. Cu o tehnologie tactilă accesibilă și factori noi de formă, noile dispozitive oferă o integrare armonioasă a tehnologiei în viețile active ale clienților.
Clienții căută mobilitate și flexibilitate pe dispozitivele lor informatice pentru a le oferi membrilor familiei modalități noi de a construi punți între generații,” a declarat Ron Coughlin, Vicepreședinte Senior și Manager general, Consumer PCs & Consumer Solutions, HP. “HP este în proces de evoluție continuă pentru a răspunde nevoilor clienților noștri prin conceperea unor produse de ultimă generație, precum Rove mobile All-in-One PC, ceea ce le va permite oamenilor să se conecteze, să partajeze și să creeze conținut așa cum nu și-au imaginat vreodată.”

Desktop-ul care reinventează biroul
HP ENVY Rove poate trece cu ușurință de la poziția verticală la una complet orizontală pentru a oferi o experiență de divertisment completă. Cu ajutorul tehnologiei avansate multi-touch, mai mulți utilizatori pot interacționa pe mai multe jocuri şi aplicaţii în același timp. Jocurile cu mai mulți jucători precum Electronic Arts’ Monopoly™, Fingertapps™ JigsWar Puzzle, Fingertapps Instrumente Muzicale, and Nsquared makewords pot fi jucate cu ușurință când PC-ul este așezat în poziție orizontală.
Pe lângă partajarea de jocuri, rudele și prietenii se pot bucura de conținut multimedia pe panoul de tip LED IPS de 20 de inch cu o rezoluție de 1600 x 900 pixeli, care permite unghiuri largi de vizualizare, culori bogate și grafică precisă, în timp ce boxele incluse Beats Audio™ oferă un sunet clar și fidel. Funcționând pe procesoare Intel® Core™ de a patra generație, grafică Intel HD și 10 puncte de contact, HP ENVY Rove20 oferă capacitate

Tehnologie tactilă accesibilă pentru fiecare sarcină
HP oferă o experiență tactilă intuitivă a sistemului Windows® 8 la o valoare excelentă prin intermediul noilor portabile all-in-one și notebook-urilor de consum care dispun de tehnologia multi-touch. Cu aceste produse la prețuri atractive, tehnologia tactilă nu a fost nicicând mai accesibilă. Utilizatorii vor beneficia de noile elemente de design care sporesc durabilitatea, capacitatea de utilizare și performanța.
•Noile PC-uri HP Pavilion 20 TouchSmart All-in-One și HP Pavilion 23 TouchSmart All-in-One oferă o experiență extraordinară pentru consumatorii preocupați de raportul preț-calitate. HP Pavilion 23 TouchSmart dispune de un ecran full HD(1) cu diagonala de 23 de inch și de un panou IPS cu unghiuri largi de vizualizare pentru a oferi o vizionare uimitoare a site-urilor, videoclipurilor și filmelor.
•HP Pavilion 11 TouchSmart Notebook oferă o experiență Windows 8 excelentă cu un ecran tactil de 11,6 inch și capacitate de 10 puncte de contact, și este cel mai accesibil notebook HP cu tehnologie tactilă.
•HP Pavilion 14 TouchSmart Sleekbook este tableta HP cu tehnologie tactilă la cel mai bun raport preț-calitate, ideală pentru muncă sau divertisment. Filmele și jocurile prind viață datorită procesoarelor AMD seria A.
Pentru a permite imprimarea fără probleme acasă și în deplasare, HP introduce, de asemenea, două noi imprimante compacte subțiri, HP ENVY 4500 și 5530 e-All-in-Ones. Ideale pentru imprimarea color a documentelor și fotografiilor, HP ENVY 4500 e-All-in-One și HP ENVY 5530 e-All-in-One oferă soluții portabile de imprimare prin sistemele HP wireless direct(2) și HP ePrint.(3), ceea ce permite membrilor familiei să imprime de oriunde. De asemenea, clienții pot imprima fotografii, bilete, emailuri și multe altele de pe dispozitivele lor iPad®, iPhone® și iPod touch® folosind AirPrint™.(4)
HP a introdus de asemenea alte PC-uri HP TouchSmart și o selecție de notebook-uri elegante și fiabile, care oferă performanță pentru sarcinile informatice zilnice, la un preț rezonabil.

Soluții mai bune pentru o experiență intuitivă
HP a anunțat de asemenea o suită de soluții și servicii exclusive care îmbunătățesc experiența Windows 8 și îi ajută pe utilizatori să organizeze și să imprime conținut important.
•Box și HP le vor oferi studenților și specialiștilor o colaborare bazată pe sistemul Cloud pentru a stoca, gestiona și accesa conținut din orice loc s-ar afla la cursuri sau la serviciu.
•Clienții pot primi mai mult suport telefonic și online, dincolo de perioada standard de garanție, pentru aceste produse și pentru altele noi, prin intermediul noului sistem HP Care Pack. HP CarePack oferă o suită de servicii ușor de accesat, incluzând Protecție împotriva deteriorării accidentale și serviciul HP LoJack pentru a ajuta consumatorii să respire mai ușor în cazul în care scapă dispozitivul pe jos, varsă lichide pe el sau au loc variații de curent.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite