Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Numiri la Xerox Romania

08 Iulie 2013



Ionuţ Baciu (foto) a fost promovat în cadrul Xerox România, în funcţia de Strategic Account Manager pentru sectorul public. Ionuţ Baciu are o experienţă de 10 ani în Xerox. Printre poziţiile ocupate anterior se află: Contract Administrator (2007-2013) şi Billing Specialist în departamentul financiar (2003-2007) în cadrul Xerox România.


În noua sa funcţie, Ionuţ Baciu se va ocupa de vânzarea şi promovarea portofoliului de soluţii, echipamente şi servicii Xerox pentru sectorul public.




„În sectorul public este nevoie tehnologii performante, de procedee de imprimare clare şi standardizate, precum şi de sisteme eficiente de control şi securizare a datelor, care să optimizeze activităţile privind documentele din instituţiile publice şi să crească beneficiile pentru cetăţeni. Voi valorifica experienţa mea de până acum în cadrul Xerox, pentru a ajuta aceste instituţii să obţină cel mai bun raport calitate-preţ”, spune Ionuţ Baciu, Strategic Account Manager, Xerox România.


Promovarea lui Ionuţ Baciu în cadrul Xerox România urmăreşte politica globală de resurse umane a Xerox de promovare a oamenilor din interior şi de atragere de noi talente din piaţă, oferind numeroase oportunităţi de dezvoltare profesională.


Recent, s-au alăturat echipei Xerox România Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager in departamentul de vânzări prin parteneri strategici şi Manuela Son, HR Manager, Central Eastern Europe Distributor Group (CDG) & Learning and Development Manager, pentru zona Middle East and Africa.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite