Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

COSMOTE Romania lanseaza noi planuri tarifare pentru segmentul business

09 Iulie 2013



COSMOTE România anunta ca a introdus noi planuri tarifare individuale în portofoliul COSMOTE Business XXS-XXL Plus, care oferă apeluri si SMS-uri naţionale nelimitate, trafic de date naţional si aplicaţii mobile incluse.


„Succesul oricărei afaceri se bazează, indiferent de industrie, pe viteza si libertatea de comunicare dintre echipe, parteneri sau colaboratori. Accesul la informaţii poate fi uneori vital, în timp ce optimizarea costurilor continuă să fie pe ordinea de zi a oricărei companii. Prin urmare, ne concentrăm pe clienţii de business, pentru a le oferi tehnologie de ultimă generaţie si comunicare eficientă, din punct de vedere al costurilor, pentru a spori performanţa lor în afaceri”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.


Noile planuri tarifare pentru segmentul business sunt disponibile în două versiuni. Prima dintre ele, care cuprinde planurile tarifare XL Plus si XXL Special, oferă, la preţuri începând de la 25 de euro/lună, minute si SMS-uri naţionale nelimitate, până la 150 de minute internaţionale, până la 3 GB de trafic de date inclus și, în funcţie de planul tarifar ales, fie aplicaţia Dolce Mobile TV, fie aplicaţiile Dolce Mobile TV si Mireo Navigation powered by COSMOTE.


A doua versiune de planuri tarifare, de la XL Optim la XXL Optim Plus, oferă clienților business care nu au nevoie să cumpere un telefon subvenţionat, o varietate mare de beneficii în schimbul unor abonamente lunare foarte atractive – de la 20 de euro/lună până la 60 de euro/lună. Astfel, noile planuri tarifare oferă o gamă largă de beneficii, începând de la 400 de minute naţionale si internaţionale către Zona 1, minute si SMS-uri nelimitate în reţea si minute nelimitate către Romtelecom, 1 GB de trafic de date, 100 MB de trafic de date în roaming, ajungând până la minute naţionale si internaţionale nelimitate către Zona 1, minute si SMS-uri nelimitate în reţea, minute nelimitate către Romtelecom si trafic de date nelimitat.


Mai mult, clienţii business care aleg planurile tarifare COSMOTE Business XXL Optim Special sau COSMOTE Business XXL Optim Plus pentru o perioadă contractuală de 12 luni, beneficiază de o lună de abonament gratuit. De asemenea, cei care aleg o perioadă contractuală de 24 de luni, beneficiază de 3 luni de abonament gratuit.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite