Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

GECAD NET extinde programul Autodesk dedicat start-up-urilor

11 Iulie 2013



GECAD NET anunta extinderea programului Autodesk dedicat incurajarii start-up-urilor romanesti ce au nevoie de programe de proiectare asistata. Astfel, companiile care au fost infiintate acum cel mult doi ani pot achizitiona licente Autodesk, prin GECAD NET, cu un discount de pana la 40%.


De asemenea, prin extinderea acestui program, au acces la licente Autodesk cu reducere nu doar companiile din media & entertainment, ci si cabinetele mici de arhitectura si design, firmele de topografie si cadastru, subcontractori ai marilor firme de infrastructura sau companiile mici de proiectare mecanica.


„Am dorit sa oferim o sansa la dezvoltare mai rapida nu doar companiilor foarte tinere, ci si start-up-urilor care au reusit sa treaca de primul an de activitate. Mai mult, ne dorim ca o plaja mai larga de firme mici sa aiba acces la software de proiectare cu care sa isi organizeze mai bine proiectele si sa creasca mai repede afacerile“, explica Cristina Anton, Autodesk Business Manager in cadrul GECAD NET.


In continuare, startup-urile din media&entertainment pot aplica pana pe 30 iulie pe site-ul GECAD NET pentru achizitia a 3 licente cu
50% reducere la suitele Autodesk Entertainment Creation Suite 2014, 40% reducere la produsele individuale din gama Autodesk Media & Entertainment: 3DS MAX 2014, Maya2014, Softimage 2014, Mental Ray 2014 in subscriptie, cu conditia sa aiba intre 6 luni si un an de la infiintare.


„Companiile care vor sa beneficieze de acest program si care au activitate in alte domenii sau au depasit un an de la infiintare pot, de asemenea, sa apeleze la echipa GECAD NET pentru a achizitiona un numar nelimitat de licente Autodesk (AutoCAD, solutii verticale sau suite Autodesk), cu un discount de pana la 40%, pana la data de 31 august 2013“, precizeaza Cristina Anton.


Produsele care intra in noua oferta sunt AutoCAD Civil 3D, MAP 3D, Mechanical, Inventor, PLANT 3D, P&ID, Electrical, Architecture Revit Architecture, Revit Structure, Revit MEP, AutoCAD, Navisworks si altele.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite