Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Acer a lansat noul Aspire R7

12 Iulie 2013



Acer a lansat noul Aspire R7, un notebook revoluționar de 15.6” care va redefini experiența touch pentru computere. Cu un touchscreen de 1920x1080, Aspire R7 a fost creat pentru nevoile actuale, îmbinând opțiunile touch și cele de tastare. Cu o tastatură repoziționată și un display care se poate mișca în diferite poziții, combinația dintre touchscreen și tastatură devine mult mai intuitivă și naturală. Design-ul ergonomic le permite utilizatorilor să experimenteze și să găsească cea mai potrivită formă de a se bucura de tehnologie.


„Prin Aspire R7, Acer a reinventat laptop-ul pornind de la modul în care oamenii interacționează cu PC-urile și alte dispozitive. Lansarea Windows 8 a adus pentru Acer convingerea că touch-ul este esențial pentru experiența de utilizare a tehnologiei. Există numeroase dispozitive convertibile sau hibrid pe piață, dar niciuna nu are puterea și unghiul larg de vizualizare care permit ușurință în editarea video și foto sau plăcerea de a viziona un film pe un display mare. Aspire R7 aduce toate acestea într-un design care se pliază pe nevoile touch actuale”, spune Oliver Ahrens, președinte Acer Europa.


Având 4 moduri de utilizare, R7 poate fi considerat cu ușurință un notebook clasic, un pad, un display sau o bună modalitate de interacțiune în modul „Ezel”. Balamalele EzelHinge ușurează schimbarea formei oferindu-i în același timp o stabilitate de încredere.


Acer Aspire R7 a fost deja distins cu Red Dot, una dintre mărcile de calitate cele mai căutate din lume pentru excelență în design de produs.
Acer Aspire R7 este disponibil în România. Prețurile pot varia în funcție de configurație și de vânzător.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite