Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> UPS >> Stiri si comunicate

Noi UPS-uri in oferta locala a Eaton

22 Iulie 2013



Zielele trecute, Eaton a lansat pe piaţa locală noua sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS) Eaton Ellipse PRO, proiectată special pentru protejarea stațiilor de lucru și serverelor de mici dimensiuni ce susțin aplicații critice. UPS-urile Eaton Ellipse PRO asigură o protecție eficientă împotriva pierderilor de date și a defectării echipamentelor, pentru o gamă variată de utilizatori, incluzând managerii IT din companiile mici și mijlocii, proprietarii unor afaceri mici din domenii precum arhitectură, medicină, avocatură, dar şi utilizatorii casnici cu produse IT de valoare. Sunt disponibile în patru versiuni: 650VA, 850VA, 1200VA și 1600VA. “Noile UPS-uri Ellipse PRO lansate pe piaţa locală oferă utilizatorilor caracteristici ce erau disponibile în trecut doar la UPS-urile de mari dimensiuni și mult mai scumpe. Astfel, ei pot avea acces la funcţii avansate la preţuri accesibile, având în acelaşi timp siguranţa deplină a lucrului, ştiind că echipamentele și datele lor sunt complet protejate”, a declarat Christophe Jammes, Managerul de Produse Monofazate al Departamentului Power Quality de la Eaton.

UPS-urile Eaton Ellipse PRO folosesc tehnologia line-interactive, cu reglarea automată a tensiunii (AVR Automatic Voltage Regulation - prin amplificarea sau atenuarea acesteia) ce asigură o tensiune constantă la ieșire, deși la intrare ea variază pe o gamă largă de valori de la 150V la 285V. Caracteristica integrată de reducere automată a supratensiunilor asigură protecție completă împotriva fluctuațiilor cauzate de lovituri ale fulgerelor din apropierea echipamentelor și include un indicator ce confirmă dacă protecția este activă. De asemenea, UPS-urile oferă protecție la supratensiuni și pentru linia de date, incluzând aici conexiuni de bandă largă (Broadband) și Ethernet.

Pentru a asigura o montare cât mai convenabilă și mai simplă, dispozitivele din gama Ellipse PRO pot fi folosite fie în poziție orizontală, fie verticală. În plus, opțional sunt disponibile kituri ce permit montarea în rack-uri sau pe perete. Toate versiunile includ funcția EcoControl pentru economisirea energiei. Această caracteristică, ce poate fi activată sau dezactivată de către utilizator, oprește automat alimentarea echipamentelor periferice precum imprimante sau hard-uri externe atunci când dispozitivului principal – de obicei un calculator – este oprit. Pentru UPS-urile Eaton Ellipse PRO este estimată o economie a energiei de până la 15% pentru modelele de 650VA și 800VA și de până la 20% la modelele de 1200VA și 1600VA. Mai multe detalii despre produse: www.eaton.eu/powerquality .



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite