Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Oferta business în telecomul românesc

30 Iulie 2013




„Suntem conștienți că prezența online poate deschide accesul către noi categorii de public și noi clienți pentru afacerile mici și medii. Astfel, le oferim, gratuit, posibilitatea de a fi prezenți și online, ceea ce înseamnă, concret, un domeniu .ro, hosting și instrumente de marketing”, a spus Mihai Tudor, Director Executiv Comercial, segment business, Romtelecom.

Pe lângă soluții de internet, voce, televiziune, audioconferință și soluții de securitate – SmartGuard –, UPC România a introdus în 2011 serviciul online Microsoft Office 365, care a marcat o nouă etapă a parteneriatului la nivel european dintre Microsoft și UPC Business. Office 365 oferă utilizatorilor servicii online de creștere a productivității – email, colaborare pe documente, conferințe Web – și versiuni online ale aplicațiilor Microsoft Office într-un singur serviciu cloud. Soluția creată de Microsoft este oferită de UPC Business companiilor mici și mijlocii, cu până la 50 de angajați.

„Propunerea noastră pentru companiile mici și mijlocii este una atractivă: două produse de top într-o soluție la cheie, ușor de folosit – cel mai rapid Internet, Business Fiber Power 120 Mbps de la UPC Business și soluția cloud Office 365 de la Microsoft. Într-o lume în care contează nu doar cât de conectat ești, ci și cât de repede te poți conecta, soluțiile oferite de UPC Business pot face diferența”, a declarat Severina Pascu, CEO UPC România.

Oferta pentru corporații


Pentru companiile mari, Vodafone oferă Managed Services care asigură suportul și mentenanța de care au nevoie companiile pentru serviciile și echipamentele necesare unui flux comunicațional eficient, serviciul Machine to Machine și Microsoft Office 365.

În luna februarie a acestui an, Microsoft România şi Vodafone România au anunţat extinderea parteneriatului internaţional existent între cele două companii în privinţa promovării suitei de servicii Microsoft Office 365.

„Prin includerea serviciilor Microsoft Office 365 în oferta comercială pentru companii, Vodafone face încă un pas important în Cloud“, a declarat Benoit Valla, Senior Director, Corporate & Government Segment, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

Platforma Office 365 include suita Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote), servicii online de poştă electronică (Microsoft Exchange Online), mesagerie instant, chat şi conferinţă audio-video (Microsoft Lync Online) şi management-ul, vizualizarea şi editarea de documente (Microsoft Sharepoint Online).

Orange oferă clienților corporații servicii precum audioconferință, ce permite organizarea de conferințe telefonice cu până la 30 de participanți din orice rețea națională sau internațională, fixă sau mobilă, serviciul Star Company, care facilitează legătura dintre clienții existenți sau potențiali și companii, M2M, serviciul Cronos Corporate, care oferă posibilitatea de a urmări zilnic volumul și costurile de trafic ale flotei de telefoane mobile, serviciul Rețea Mobilă Virtuală Privată (MVPN) și aplicația Manager Control.

Recent, Orange a anunţat lansarea serviciului Flexible Computing, o soluţie de cloud computing prin care clienţii corporate pot accesa rapid o infrastructură IT pregătită pentru a-şi construi şi gestiona propriul centru de date virtual.

„Anul 2013 este un an important în ceea ce priveşte adopţia noilor tehnologii, precum 4G sau cloud computing, clienţii noştri observând că ele aduc valoare adăugată businessului prin accesul rapid la informaţie, reducerea de costuri şi prin uşurinţa în utilizare. Flexible Computing este o soluţie de cloud computing care permite clienţilor corporate să îşi adapteze rapid sistemul informatic nevoilor de business în ceea ce priveste adaptarea şi gestionarea centrelor de date, precum şi o structură scalabilă de cost, prin care plătesc exclusiv pentru ceea ce folosesc“, a declarat Florin Popa, Business to Business Director Orange România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite