Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

GOCLEVER lanseaza doua noi tablete

20 August 2013



GOCLEVER, producator de solutii tehnologice inovatoare, anunţă extinderea portofoliului de tablete cu două noi modele: GOCLEVER ORION 70, destinat utilizatorilor care caută un dispozitiv compact şi eficient, și GOCLEVER ORION 101, pentru pasionații de tehnologie, care doresc stil şi perfomanţe de top.


Ambele modele ţintesc utilizatorii cu un stil de viaţă activ, care simt nevoia să fie conectaţi în permanenţă la conţinutul de divertisment digital sau care au nevoie de un spaţiu de muncă mobil.


Deşi au fost concepute iniţial pentru divertisment, tabletele s-au dovedit a fi foarte utile şi în spaţiul de birou. Cel mai bun exemplu este modelul ORION 101, urmaşul cunoscutului GOCLEVER Tab R105BK, care se adresează utilizatorilor business.






Cu un procesor ultra-rapid cu patru nuclee, un ecran IPS de 10 inch (cu o rezoluţie maximă de 1280x800 pixeli) şi o tastatură QWERTY, ORION este ideal pentru redactarea documentelor, editarea de emailuri sau realizarea de prezentări. Tastatura este una neconvenţională, comunicând cu tableta prin bluetooth şi oferind astfel flexibilitate maximă utilizatorilor. ORION 101 poate fi folosit ca un notebook clasic, prin combinarea tabletei cu tastatura, în timp ce standardul Bluetooth 2.0 permite şi folosirea tastaturii în mod wireless. În timpul transportului tastatura poate fi folosită pe post de husă de protecție pentru tablet. ORION 101 este livrată cu sistemul de operare Android 4.1.


Tableta ORION 70 este potrivită atât pentru navigarea pe Internet, cât şi pentru rularea de jocuri sau vizionarea de filme la rezoluţie Full HD, fiind o soluţie potrivita pentru cei care caută cel mai bun raport calitate-preţ. Dispozitivul se bazează pe un procesor cu patru nuclee Allwinner A31s de 1GHz (Cortex A7), un GPU cu opt nuclee PowerVR SGX544MP2 şi 1 GB de memorie DDR3. Această configuraţie asigură rularea fără probleme şi a celor mai pretenţioase aplicaţii şi jocuri, respectiv vizonarea fluidă a conţintului video Full HD.





ORION 70 dispune de cea mai nouă versiune de Android (4.2), update-urile viitoare ale sistemului de operare putând fi descărcate prin serviciul OTA oferit de GOCLEVER. Conexiunea la reţea şi la Internet se face prin intermediul modului Wi-Fi b/g/n.ORION 70 dispune şi de o camera frontală care permite desfăşurarea de videoconferinţe pe Skype şi de opţiuni avansate de conectare: microUSB OTG, miniHDMI şi ieşire audio de 3.5mm.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite