Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Telefoanele Philips Xenium sunt disponibile in Romania

20 August 2013



Telefoanele mobile Philips revin pe piata din Romania, fiind distribuite de EMAG si alti comercianti de retail specializati. Incepand cu luna august 2013, telefoanele mobile Philips Xenium sunt disponibile atat la comerciantii online, cat si offline.


„Am decis sa reintram pe piata din Romania cu doua modele de succes, unul care se adreseaza segmentului de top, iar cel de al doilea segmentului accesibil. Pe masura ce interesul clientilor pentru telefoanele Philips va creste, vom lansa si alte modele, in asa fel incat sa acoperim toate segmentele de piata. Suntem siguri ca romanii vor aprecia functionalitatea telefoanelor mobile Philips Xenium: dual SIM, baterie cu o durata de viata foarte mare si o gama extinsa de aplicatii, care vor face ca utilizarea acestora, - fie in scopuri personale, fie de business - sa fie usoara si relaxanta”, spune Radu Ionescu, reprezentant distributie Philips Mobile Phones.


In aceasta toamna, Philips Mobile Phones va aduce pe piata din Romania o gama completa de telefoane, primele doua modele lansate fiind – Philips W536 si Philips Xenium W832.


Cu Philips Xenium W832 - model premiat anul acesta la iF Product Design Awards - utilizatorii beneficiaza de sistemul de operare Android 4.0 si de dual SIM. Acestia se pot bucura de o durata de navigare pe internet de pana la 9 ore si de o durata de convorbire de pana la 11 ore, dar si de o camera foto de 8 MP, cu autofocus si blitz incorporat. Telefonul are un slot micro SD pentru carduri de pana la 32 Mb si o memorie interna pentru utilizator de 2Gb. Pretul recomandat pentru Philips Xenium W832 este de 999 de lei.




Designul elegant al lui Philips W536, alaturi de dual SIM, permit o utilizare eficienta a telefonului. Datorita functionalitatii sale, a sistemului de operare Android 4.0 si a perioadei extinse de utilizare – pana la 180 de ore in regim de asteptare si 6 ore durata de convorbire – acesta poate deveni un accesoriu indispensabil.





Telefonul are un slot micro SD pentru carduri de pana la 32 Mb si o memorie pentru utilizator de 2Gb. De asemenea, W536 are incorporata o camera foto de 5 MP, cu focalizare automata si cu blitz. Pretul recomandat pentru Philips W536 este de 749 de lei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite