Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SIVECO are o cota de 16,8% pe piata serviciilor de integrare de sisteme

11 Septembrie 2013



Cel mai recent studiu realizat de International Data Corp (IDC) consolideaza pozitia de lider detinuta de peste 10 ani de SIVECO in ierarhia furnizorilor de servicii IT din Romania. SIVECO Romania detine 7,9% din piata locala de servicii IT, inregistrand o crestere semnificativa a valorii serviciilor livrate atat clientilor din tara cat si din strainatate.


Intr-o lume a carei esenta a devenit interconectarea, IDC apreciaza ca - pentru anul 2012, din gama serviciilor IT - cerinta esentiala a pietei interne a fost cea pentru serviciile de integrare de sisteme. Pe acest segment, in care este prioritara corelarea si gestionarea volumelor mari de date, compania ocupa primul loc si inregistreaza o cota de piata de 16,8%.


Expertiza SIVECO in domeniul educatiei o situeaza in pozitia de lider si la categoria de „Training and Education Services” in care detine o cota de piata 17,2%.


De asemenea, preocuparea manifestata de SIVECO Romania pentru cerintele exprimate de clienti, conform specificul activitatii lor si capacitatea sa de a construi si implementa solutii personalizate, s-a reflectat in dobandirea unei cote de piata de 15,1% la categoria „Custom Application Development Services”.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite