Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

CRESCENDO lanseaza xActiM, o solutie de management al activitatilor

11 Septembrie 2013



Crescendo anunță lansarea soluției xActiM, ca parte integrată a suitei Crescendo Apps. Dezvoltată pe platforma Microsoft Dynamics CRM, soluția xActiM vizează managementul eficient al activităților din cadrul companiilor cu domeniu de activitate orientat spre furnizarea de servicii în cadrul unor lucrări/proiecte.
Soluția xActiM gestioneaza proiectele organizației, activitățile și resursele implicate, atât din punct de vedere timp de derulare, cât și al bugetului de venituri și cheltuieli aferent.


„xActiM oferă managerilor de proiecte o viziune foarte clară asupra situației tuturor proiectelor, impactul acestora în bugetele de venituri și cheltuieli și, foarte important, realizează o analiză a profitabilității fiecărui proiect /client urmărind raportul de venituri versus costuri implicate, încărcarea, eficiența și profitabilitatea resurselor implicate”, menționează Andreea Mărășescu, xRM Business Unit Manager, CRESCENDO


Fiind dezvoltată pe platforma Microsoft Dynamics CRM, soluția xActiM se integrează complet cu funcționalitățile CRM de bază (lead-uri, oportunități de vânzare, contracte, cazuri de suport, marketing, managementul obiectivelor) și poate fi implementată fie ca o soluție de sine stătătoare, fie ca extensie a oricărei implementări de Microsoft Dynamics CRM existente. În ceea ce privește modalitatea de achiziționare a soluției, xActiM este disponibilă atât on premise (instalată în data center-ul organizației), cât și ca serviciu accesibil din cloud.


„Am luat decizia de a dezvolta xActiM ca urmare a solicitărilor directe primite de la clienții noștri, în special companii din zona de servicii, media, marketing, consultanță, finanțe, care nu «trăiesc» efectiv din livrarea de proiecte, dar care au o organizare internă bazată pe proiecte și urmăresc cu atenție încărcarea oamenilor, efortul depus, calitatea activităților și a termenelor de finalizare. Aceste companii nu au nevoie de o soluție de Project Management foarte complicată și elaborată, ci de un set de funcționalități de bază cu adevărat relevante - proiecte, resurse per proiect, activități per proiect, raportare. xActiM îndeplinește aceste cerințe, este o soluție intuitivă, ușor de utilizat atât de către responsabilii de proiect, cât și de personalul efectiv implicat”, adaugă Andreea Mărășescu.
Soluția xActiM poate fi adaptată cerințelor particulare și dimensiunii fiecărei organizații și poate fi testată și implementată cu ajutorul specialiștilor CRESCENDO, certificați Microsoft.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite