Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox – lider pe segmentul serviciilor de management al documentelor

13 Septembrie 2013



Xerox a fost desemnată pentru al patrulea an consecutiv lider pe segmentul serviciilor de management al documentelor (MPS) în raportul IDC 2013. Potrivit raportului, oferta Xerox s-a aflat printre cele mai extinse dintre cele nouă evaluate în total. Compania s-a făcut remarcată nu doar pentru oferta sa extinsă de servicii, ci şi pentru abilitatea sa de a concepe soluţii inovatoare prin care marile companii şi IMM-urile să obţină reduceri de costuri.

„Companiile caută modalităţi de integrare a imprimării şi a fluxurilor de lucru cu documentele în infrastructura IT, ajutând companiile nu doar să imprime la costuri mai mici, ci chiar să tipărească mai puţin.

Experienţa noastră cu mediul de imprimare ne permite să construim strategii de management al conţinutului şi de automatizare a proceselor de business, care simplifică modalităţile de lucru cu documentele”, a declarat Mike Feldman, senior vice president, Xerox Global Document Outsourcing and Managed Print Services. Investiţiile Xerox în softuri şi soluţii includ instrumente care furnizează indicatori predictivi şi informaţii, pentru a simplifica procesele de imprimare şi a reduce costurile cu documentele pe viitor. În plus, XeroxConnectKey le permite utilizatorilor să scaneze şi să încarce documente în cloud, să trimită documente esenţiale de business direct în procesele de lucru şi să le tipărească în mod sigur şi uşor de pe orice dispozitiv mobil.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite