Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Romsys a incheiat un parteneriat strategic cu Cyber Smart Defence

16 Septembrie 2013



Romsys a încheiat recent un parteneriat cu Cyber Smart Defence, companie specializată în soluţii de securitate IT. Parteneriatul are ca scop furnizarea de servicii complexe de securizare a soluţiilor pe care Romsys le oferă clienţilor săi.


„Parteneriatul cu Cyber Smart Defence este o nouă confirmare a strategiei Romsys de a oferi clienţilor săi soluţii complexe şi complet integrate. În era atacurilor cibernetice, noi propunem o nouă abordare, aceea de securizare avansată a informaţiei, fie că vorbim de sisteme de tipul CRM, ERP sau de un simplu website sau outlook. Specialiştii în securitatea cibernetică oferă cele mai bune servicii de testare a sistemelor informatice, de identificare a vulnerabilităţilor cibernetice şi de furnizare a mijloacelor optime de rezolvare a acestora. Împreună avem capacitatea să oferim clienţilor noştri atât soluţii existente, cât şi mijloacele necesare pentru a dezvolta împreună cu aceştia soluţii de securitate adaptate nevoilor lor”, a declarat Răzvan Olteanu, Deputy CEO Romsys.


Potrivit estimărilor Verizon, companie americană lideră pe piaţa telecomunicaţiilor, peste 90% din sistemele informatice la nivel global sunt vulnerabile şi prezintă breşe de securitate care pot duce la scurgeri de date confidenţiale.


„Punem foarte mare preț pe talentul echipelor noastre, factorul uman fiind un puternic diferenţiator, adaptat conceptului de „0 day vulnerabilities”, faţă de restul companiilor care furnizează servicii şi soluţii de securitate, majoritatea bazându-se pe soluţii software standardizate”, a declarat Mădălin Dumitru, CEO şi Fondator al Cyber Smart Defence.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite