Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

TotalSoft extinde colaborarea cu Orange Romania

16 Septembrie 2013



TotalSoft anunță extinderea colaborării cu liderul pieței serviciilor de comunicații electronice – Orange România. TotalSoft va dezvolta pentru compania Orange o serie de aplicații de business destinate automatizării proceselor interne.


TotalSoft este furnizor de software al Orange România de 9 ani, prima aplicație oferită fiind soluția de management al capitalului uman - Charisma HCM - utilizată și în prezent de compania de comunicații.
„Jucătorii din telecom au o abordare foarte strictă referitoare la soluțiile software. Dacă nu folosesc soluţiile grupului din care fac parte, aleg furnizori locali pe care îi trec printr-un proces foarte dur de evaluare şi selecţionare. Am reușit să convingem cei mai mari jucători și să depășim acest standard în mod sistematic. Cu Orange lucrăm din 2005 și faptul că ne-au reales pentru dezvoltarea unor sisteme vitale pentru ei, confirmă atât calitatea soluțiilor noastre, cât și expertiza echipei tehnice”, a declarat Liviu Drăgan, Director General TotalSoft.


Pe piața comunicațiilor electronice din România, TotalSoft este furnizor de software pentru primii trei clasați, companii a căror cifră de afaceri însumată a depășit anul trecut valoarea de 2 miliarde de euro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite