Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Orange lanseaza oferta de toamna, cu Antivirus pentru navigare pe internet

16 Septembrie 2013



Incepand de astazi, toate abonamentele Orange includ trafic de date, aplicatia Orange Antivirus pentru navigare pe internet in deplina siguranta, servicii de stocare si de protectie a informatiilor din telefon, precum si servicii de divertisment.

Aplicatia Orange Antivirus, realizata in colaborare cu Bitdefender, ofera clientilor Orange posibilitatea de a-si proteja telefoanele si tabletele, cu sistem de operare Android, impotriva virusilor, a aplicatiilor ce pot reprezenta un pericol si de a fi in deplina siguranta atunci cand navigheaza pe net. Aplicatia asigura si posibilitatea de localizare, blocare sau stergere a informatiilor din telefon, de la distanta, in caz de pierdere. Aplicatia Orange Antivirus este oferita ca bonus la toate abonamentele Delfin, Cangur, Tigru si Pantera.


Orange Antivirus, alaturi de Orange Content Lock, reprezinta ultimele aplicatii introduse in programul Orange Care, cu rolul de a le asigura clientilor un continut sigur, indiferent de programele si aplicatiile folosite.Orange Content Lock este o aplicatie oferita in parteneriat cu Bitdefender, pentru telefoanele cu sistem de operare Android, care are ca functii principale monitorizarea si filtrarea de continut.


Abonamente noi pentru companii

O alta noutate de la Orange este portofoliul de abonamente Business Open, care le ofera clientilor companii mici si mijlocii flexibilitatea necesara pentru a-si crea propria combinatie de resurse si servicii, in functie de marimea companiei, debuget, de angajati si de nevoile de comunicare. Abonamentele ofera, in functie de valoarea lor, un numar de unitati, care pot fi folosite pentru apeluri si SMS-uri nationale si internationale, spatiu de stocare in Orange Cloud, Asigurarea pentrutelefon, Orange Antivirus si serviciul Backup Kit. Toate abonamentele Business Open au trafic de internet inclus, ce poate fi utilizat la viteze de pana la 75 Mbps pentru download si 37,5 Mbps pentru upload, in functie de aria de acoperire si de valoarea abonamentului.


Noi beneficii pentru utilizatorii de abonamente Orange


Clientii care aleg abonamentele Delfin vor avea de acum trafic de date inclus, acces gratuit la Portalul Orange pe mobil si bonus aplicatia Orange Antivirus. Cei ce opteaza pentru abonamentele Cangur vor beneficia de pachete de date mobile cu mai mult trafic inclus, acces gratuit la Portalul Orange pe mobil, iar ca bonus spatiu de stocare in Orange Cloud, aplicatia Orange Antivirus si trafic gratuit prin aplicatia Libon.Clientii care aleg abonamentele Tigru vor primi bonus aplicatia Orange Antivirus, precum si spatiu de stocare in Orange Cloud, iar pentru abonamentul Tigru 30, acestia vor primi, in plus, aplicatia Deezer si serviciul Back-up Kit..Abonamentele Pantera aduc, incepand de astazi, o abundenta de date, cea mai rapida conexiune de internet pe mobil, la viteze 4G, pe langa servicii oferite bonus: aplicatia Orange Antivirus, serviciul Backup Kit, Asigurarea pentru telefon si aplicatia Orange TV Go, care ofera acces la TV de pe orice tip de ecran.

Din 18 septembrie, utilizatorii de cartele PrePay vor beneficia de un nou portofoliu simplificat de optiuni, toate cu trafic de date inclus. In premiera, clientii PrePay vor avea posibilitatea de a folosi internet pe mobil la viteze 4G.

Orice client care foloseste serviciile digitale de la Orange va primi suportul personalizat, de care are nevoie, atunci cand ne viziteaza magazinele, cauta informatii pe site-ul nostru, face cumparaturi online din magazinul virtual sau ne apeleaza pentru consiliere prin telefon”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite