Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Evenimente >> Categorie >> Tip Continut

Colors in Projects, in parteneriat cu Arhipelago si Today Software Magazine, organizează evenimentul:...even mammoths can be Agile – editia a patra

17 Septembrie 2013




Colors in Projects, în parteneriat cu Arhipelago și Today Software Magazine, organizează în luna octombrie evenimentul:
...even mammoths can be Agile – ediția a patra – 04 octombrie 2013, Iași (Palas)


6PDU-uri
pot fi revendicate de către persoanele certificate PMI


Vom afla care sunt punctele slabe ale abordării Waterfall, ce metode ar trebui să aplicăm în funcție de proiect și care sunt factorii care ne influențează în luarea deciziilor în cadrul proiectelor. Nu în ultimul rând, vom pătrunde în tainele Kanban-ului și ne vom lupta cu săbii laser, în încercarea de a transforma galaxia IT folosind metode Agile.


Printre invitații evenimentului se numără specialiști internaționali, precum Denise Vestin – Senior agile instructor ESI International, Paul Nagy - Lean and Agile Coach for Nokia Solutions and Networks dar şi speakeri locali din companii de renume precum George Anghelache și Cristian Cazan – Endava, Tudor Pitulac - Universitatea Petre Andrei, Adrian Lupei - Bitdefender, Simona Bonghez – Colors in Projects și mulți alții.


Spre deosebire de edițiile anterioare, de această data vom avea o sesiune de dezbateri - World café – pe teme din Agile, facilitată de câtiva dintre speakerii prezenți la eveniment. Iar pentru a ne menține în tema evenimentului, vom testa „agilitatea” participanților în cadrul unor concursuri cu premii.


Pentru înscrieri și mai multe informații, vă invităm să ne scriți la eventsCC@confucius.ro. Taxa de participare este 90 lei + TVA.


Detalii și pe www.colorsinprojects.ro
Vă așteptăm cu drag!




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite