Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Ira Winkler, „Modern Day James Bond” vorbește despre spionajul corporatist la Provision Day 2013

25 Septembrie 2013



Ira Winkler, unul dintre cei mai influenți specialiști mondiali în securitatea informației, numit de presa internațională „Modern Day James Bond” va susține o prezentare în cadrul Provision Day 2013, pe 3 octombrie la Willbrook Center. Complementar, Ira Winkler va fi disponibil pentru discuții restranse și va susține o sesiune de autografe.

Ira Winkler este cunoscut pentru simulările unor acțiuni de spionaj prin care a reușit să penetreze rețelele unora dintre cele mai mari companii globale intr-un demers de conștientizare a riscurilor și a măsurilor necesare pentru protejarea informațiilor și a infrastructurii IT. Ira este autorul unora dintre cele mai cunoscute cărți din domeniul securitpții informatice: „Spies Among Us” „Corporate Espionage„ și „ Zen and the Art of Information Security” precum și a numeroase articole de specialitate. Deasemenea, Ira Winkler a câștigat premiul „Hall of Fame” din partea Information Systems Security Association. Ira Winkler, absolvent al Johns Hopkins University și-a început cariera la US National Security Agency, unde a lucrat ca Intelligence and Computer Systems Analyst, ulterior a lucrat pentru mai multe agenții și instituții militare americane.

Ira Winkler este prezent la București în exclusivitate la invitația Provision Enterprise Technology Solutions și va susține o prezentare cu tema „Corporate Espionaje & Cyber Espionage funded by nations”
Participarea la Provision Day este gratuită, pentru înregistrare completați formularul disponibil pe site-ul evenimentului www.provisionevents.ro. Provision Day 2013 se va desfasura joi 3 octombrie la Willbrook Platinum Center și este un eveniment organizat de Provision Enterprise Technology Solutions alaturi de partenerii: Check Point Software Technologies, Hitachi Data Systems, HP Enterprise Security, McAfee, Brocade, Qualys, Websense, Riverbed, SafeNet, Skybox Security, FireEye pe care ii reprezinta cu succes în piața românească.
Be Secure. Stay Secure.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite