Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Asseco SEE Romania promoveaza solutiile de management al documentelor in institutiile financiare

25 Septembrie 2013



Asseco SEE Romania a organizat recent, in parteneriat cu Fujitsu si EMC, un eveniment de promovare a solutiei ASEBA Banking Process Suite, dezvoltate de catre Asseco SEE pentru managementul si modelarea proceselor de afaceri pentru instituțiile financiare.
Produsul ASEBA Banking Process Suite este special creat pentru modelarea fluxurilor bancare ce au la baza documente dar si pentru implementarea cu usurinta a procedurilor de control, stocare si regasire a documentelor in format electronic. “«ASEBA Banking Process Suite», produsul Asseco SEE pentru managementul documentelor in institutiile financiare include cele mai noi tehnologii si best practice-uri in domeniu, este certificat de catre EMC si are referintele necesare in regiunea Europei de Sud-Est pentru a garanta clientilor ca au toate sansele sa se apropie de starea de paperless office”, spune Mihai Babescu, Solution Sales, Asseco SEE Romania.
La acelasi eveniment, Fujitsu PFU a prezentat o serie de echipamente si solutii ce va pot ajuta in procesul de transformare a hartiei in format electronic cu scopul de a obtine o trasabilitate a fluxului unui document in organizatie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite