Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

CoSoSys lanseaza serviciul cloud pentru managementul dispozitivelor mobile

03 Octombrie 2013



Versiunea de cloud a Managementului Dispozitivelor Mobile (MDM) de la CoSoSys oferă funcţionalităţi precum Urmărire & Localizare, Blocare de la distanţă, Ştergere de la distanţă, Monitorizarea Aplicaţiilor şi multe altele.


Cu Managementul Dispozitivelor Mobile în cloud, controlul dispozitivelor mobile iOS şi Android se poate face cu uşurinţă de oriunde şi în orice moment, prin intermediul unui web-browser. Prin urmare, securizarea şi managementul dispozitivelor mobile devine posibilă de la domiciliu, în călătorii de afaceri, din cafenele etc.


„Administratorii IT ar trebui să aibă instrumentele necesare indiferent unde se află, pentru a reacţiona rapid şi pentru a proteja reţeaua de diverse ameninţări, inclusiv un dispozitiv mobil pierdut sau furat. Cu soluţia noastră MDM bazată pe cloud, dispozitivele mobile se pot gestiona de oriunde, oricând”, a spus Roman Foeckl, CEO CoSoSys.


Managementul Dispozitivelor Mobile în Cloud de la CoSoSys este încorporat în noua versiune îmbunătăţită My Endpoint Protector. Aceasta oferă de asemenea funcţionalităţi de Control al Dispozitivelor şi de Prevenire a Pierderilor de Date (DLP), blocând sau monitorizând dispozitivele portabile de stocare. Pentru modulul de MDM preţul este de 1 euro/dispozitiv/lună.


Pentru a testa noile funcţionalităţi, My Endpoint Protector este disponibil pe pagina https://my.endpointprotector.com, având optiunea unui cont gratuit pentru un număr de până la 5 dispozitive mobile sau a unei perioade de probă de 10 zile pentru maxim 50 de dispozitive mobile.
Pentru companiile care preferă o soluţie pentru Managementul Dispozitivelor Mobile găzduită în incinta companiei, CoSoSys continuă să ofere opţiunea de hardware sau maşină virtuală ca parte a Endpoint Protector 4.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite