Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

How to Web 2013 anunta principalele teme ale editiei

03 Octombrie 2013



Pe 20 şi 21 noiembrie, peste 40 de vorbitori internaţionali de pe 4 continente vor sosi la Bucureşti pentru a-și împărtăși experiența cu o audiență estimată de peste 800 de persoane. Aceștia vor discuta despre modul în care pot fi dezvoltate produse și servicii de succes în sfera tehnologiei, la scară globală.


How to Web 2013 va explora conceptul central: „Să creştem împreună!”, care propune drept subiect de dezbatere dezvoltarea de companii, produse și servicii durabile în sfera tehnologiei, alături de valorificarea contextului local ca punct forte. Participanții vor avea ocazia să descopere aplicații concrete ale tehnologiilor și instrumentelor dedicate dezvoltatorilor web, dar vor avea acces și la prezentări despre tehnologiile viitorului care influențează schimbările de paradigmă sau metodologiile de UX/UI.


În cadrul secțiunilor de început ale fiecărei zile de conferință, prezentările principale vor aborda teme precum inovația și modul strategic în care pot fi dezvoltate companiile de tehnologie pe termen lung, pentru a aduce beneficii durabile atât fondatorilor, cât şi societăţii.


Aceste teme vor fi abordate de vorbitori precum Thomas Hartwing (CTO şi Co-Fondator al King.com, una dintre cele mai importante companii de gaming din lume, care se pregătește pentru listarea la bursa din SUA) sau Paul Ford (VP şi CEO SoftLayer, companie de infrastructură achiziţionată de IBM cu 2 miliarde de dolari la începutul anului).


Adii Pienaar (Co-Fondator şi ex-CEO Woo Themes, liderul mondial în crearea de teme şi plugin-uri pentru Wordpress), din Africa de Sud, și Kei Shimada (Director of Business Development la Dentsu), din Japonia, vor urca pe scenă pentru a vorbi despre experiența dezvoltării de inovație și afaceri globale „de la capătul lumii”.


Tal Siach (Co-Fondator şi CMO Visual.ly, cea mai mare comunitate de infografice şi vizualizare de date din lume, ce are un centru de dezvoltare în Cluj), Michael Levit (Fondator Spigot, startup ce are centrul de dezvoltare în București) şi Peter Brodsky (fost Director al centrului R&D al SoundCloud din Sofia) vor participa într-un panel în care vor dezbate opțiunea companiilor de a folosi resursele umane din zona Europei de Sud-Est pentru dezvoltarea tehnică a produselor lor.


Experienţa utilizatorilor în folosirea unui produs sau serviciu este fundamentală pentru succesul unui produs tech la nivel global. Despre acest lucru vor vorbi la How to Web Alex Hunter (CEO Rushmore, de asemenea fost director al departamentului de marketing online al Virgin Group global) şi Ştefan Szakal (CEO şi Co-Fondator X3, cel mai apreciat studio de creaţie din România).


Pe partea de tehnologie, Philipp Kandal (Co-Fondator şi CTO Skobbler) şi Simon Stewart (Software Engineer Facebook si membru de bază al echipei ce dezvoltă Selenium) vor vorbi despre big data, rolul testării automate şi inovațiile Facebook pentru Android.


Tehnologiile şi instrumentele practice pentru programatorii web vor fi dezbătute pe larg într-un panel de discuţii din care vor face parte Martyn Davies (Developer Evangelist al SendGrid şi specialist in APIs), John Webb (Marketing Director for Startups and Developpers la Rackspace) şi Michael Wawra (Developer Evangelist la Twilio).


In incheierea conferintei, Christopher Martin (Senior Manager al Bosch) va sustine un discurs despre tehnologiile viitorului, deschizand astfel orizontul asupra a ceea ce ne putem astepta de la discuţiile despre zona de tehnologie din anii ce vor urma.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite