Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SingularLogic Romania isi intareste pozitia in sectorul retail

08 Octombrie 2013



Cu o prezenta de 14 ani pe piaţa româneasca de solutii, SingularLogic Romania isi intareste poziţia de jucător important in sectorul retail, prin prezenta clienţilor săi – unii din cei mai importanţi retaileri de pe piaţa internaţionala – in Promenada Mall, un nou concept de retail în peisajul bucureștean.

Inditex, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din lume, cu peste 3.500 de outlet-uri in 68 de tari din Europa, Statele Unite, Asia si Africa, deschide in noul mall 7 magazine. Pe langa ZARA – cel mai mare lant de magazine din portofoliul sau, alte 6 marci vor fi prezente in centrul comercial, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho si Zara Home.


Piata sectorului de retail este intr-o crestere rapida. Indiferent de marime si domeniu specific de activitate, retailerii se confrunta astazi cu provocari complexe crescande. Retailerii trebuie sa isi reinventeze modul de abordare al IT-ului si sa isi angreneze sistemele astfel incat, nu doar sa proceseze date ci sa ridice standardele serviciilor oferite pentru a intensifica experinta de cumparare a clientului. In acest scop, SingularLogic Retail System (SRS) - un program software de ultimă generaţie, garantează îmbunătăţirea rapidă a situaţiei vânzărilor precum şi gestionarea eficientă şi automatizarea tuturor operaţiilor şi funcţiunilor interne ale magazinelor.


Investitia într-un sistem integrat poate aduce importante economii, usurarea muncii si luarea unor decizii manageriale corecte, bazate pe datele furnizate în timp real de sistemul informatic.


Astăzi, SINGULARLOGIC deţine un portofoliu de peste 42.000 de clienţi, fiind prezentă în peste 25 de ţări ale lumii. Experienţa acumulată în implemetările de succes realizate precum şi rezolvarea cerinţelor clienţilor au contribuit fundamental la dezvoltarea soluţiei Singular Retail System.









Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite