Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Evolio isi face intrarea oficiala pe piata locala de smartphone-uri cu modelul Happy

09 Octombrie 2013



Evolio si-a anuntat astazi intrarea oficiala pe piata locala de smartphone-uri o data cu lansarea terminalului Happy, un device mobil performant dotat cu procesor Quad Core de 1,2 GHz si accelerator grafic Power VR, un display IPS HD de 4,5 inch (si 326 PPI) si o camera principala de 8 MP, care ruleaza sistemul de operare Android 4.2.
Potrivit lui Liviu Nistoran, principalele atuuri ale smartphone-ului Happy sunt: viteza de operare – arhitectura hardware si software sunt astfel concepute incat sa permita o accesare cat mai rapida a aplicatiilor si functionalitatilor telefonului –, faptul ca este un model Dual-SIM, precum si receptorul GPS incorporat. La toate aceste argumente se adauga cel al pretului, inferior ofertelor similare ale producatorilor romani prezenti pe piata locala smartphone. Smartphone-ul Evolio este oferit in doua versiuni, modelul Happy si Happy Go, cel din urma oferind in plus fata de prima versiune soft-ul de navigatie Mireo si si setul complet de harti (Europa) preinstalate.
Conformoficialului Evolio, estimarile pentru urmatoarele sase luni sunt de circa 10.000-15.000 de terminale Happy comercializate, urmand ca pana la finalul lui 2014 compania sa detina o cota de 5% din piata locala de smartphone-uri.Potrivit aceleiasi surse, terminalele Dual-SIM au o cota de 20% din totalul smartphone-urilor comercializate pe piata locala.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite