Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

Infor, desemnat lider de piață pentru soluțiile de Business Intelligence

18 Octombrie 2013



Într-un studiu recent, realizat de compania independentă Dresner Advisory Services, Infor a fost desemnat liderul pieței globale de soluții Business Intelligence.
Popularitatea platformei Business Intelligence de la Infor, pe care LLP Group o distribuie în Europa și America de Nord, a fost confirmată recent prin studiul independent de piață realizat anul acesta de Dresner Advisory Services. Infor BI a fost selectat ca lider pe piața aplicațiilor de BI (Business Inteligence) în raportul din 2013, raport care evaluează producătorii în funcție de șapte criterii: volumul vânzărilor, achizițiile realizate, raportul calitate/preț, calitatea și utilitatea produselor, nivelul suportului tehnic, calitatea consultanței, integritatea și recomandările clienților.
Infor BI s-a impus ca o soluție completă de Business Intelligence, fiind perfect adaptată cerințelor de asistare a deciziilor de management pentru companii din diverse domenii de activitate. Infor BI permite companiilor să-și consolideze datele din multiple surse (ERP, CRM, Warehouse management etc.), oferind informații în timp real pentru management.” a declarat Ioana Rențea, Infor Services Manager – LLP Romania.
Infor BI este o platformă de business intelligence cuprinzătoare și integrată, care cuprinde rapoarte și analize financiare și operaționale, tablouri de bord (dashboards), instrumente de planificare, bugetare, previziune, data mining și funcționalități de consolidare financiară.
Legat de evoluția soluțiilor de BI pe piața autohtonă, Ioana Rențea a declarat: “Majoritatea companiilor au implementat deja o soluție ERP și au acumulat deja un volum important de date. În acest context, au nevoie de o soluție de BI pentru a consolida și analiza acest volum de date tot mai mare care se acumulează în companii.” a declarat Ioana Rențea, Infor Services Manager – LLP Romania.
LLP Romania dispune de competențe importante pentru soluțiile de Business Intelligence și de Financial Management de la Infor. LLP Romania este de peste 15 ani cel mai cunoscut partener din România pentru produsele Infor și singurul Infor Gold Partner din regiune. LLP a finalizat recent un proiect de anvergură, pe zona de BI, la grupul de firme Grivco. Proiectul a presupus automatizarea proceselor decizionale la 50 de firme din cadrul grupului, firme care activează în domenii foarte diferite.
Compania a realizat numeroase implementări ale soluțiilor Infor, printre clienții săi regăsindu-se: Grupul GRIVCO, Accor Services (Edenred), Grand Hotel Marriott, Philip Morris, Realitatea Media, HBO, ALICO (AIG Life), Avon Cosmetics, BRD Sogelease, Nestor Diculescu Kingston Petersen, Europharm Holding – GSK, KPMG Romania, Shell Gas Romania, OMV-Petrom, 3M Romania etc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite