Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

EBS Romania continua trendul ascendent

18 Octombrie 2013



Furnizorul de servicii şi soluţii software EBS Romania a înregistrat în primele 9 luni ale acestui an acestui an o cifră de afaceri de 13 mil euro, în creştere cu 45,25%, faţă de perioada similară a anului trecut.

Trendul ascendent din anii anteriori ai companiei a continuat şi în primele 9 luni ale acestui an. Estimăm o creştere de 40% la nivel de an, ceea ce înseamnă o cifră de afaceri de 17,8 mil. euro pentru 2013”, declară Daniel Metz, CEO EBS România.


Ȋn ceea ce priveşte piaţa externă, EBS Romania a obţinut o extindere a parteneriatelor existente, dar şi clienţi noi de renume precum: Enoro, Stratent, Sulzer, Westhouse, Bluforce, Wenger, Teleconnect, SAP SMA sau Basycs. Compania clujeana a format echipe noi preponderent în domeniul tehnologiilor mobile (android, IOS), .NET, Java, PHP, Embedded şi SAP, atât în zona AMS cât şi cea de dezvoltare.

Pe piaţa locală EBS Romania si-a mărit portofoliul de clienţi pe segmentul SAP, dar şi pe segmentul Clarvision ERP. Dintre aceştia se pot enumera: Kober, Osborn Internaţional, Thyssenkrupp Bilstein Compa, Carmeuse Holding, IRIS Service Ciuc, Electroarges şi Cableteam.

Echipa EBS depăşeşte în acest moment 600 de angajaţi şi colaboratori externi. “Am reuşit să câştigăm anul acesta peste 170 de colegi noi. Ȋn continuare recrutăm acolo unde există cerere directă din piaţă. Plecăm de la considerentul că până la sfârşitul acestui an, vom reuşi să atragem încă 30 de colegi pe zona productivă”, mai afirmă Daniel Metz.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite