Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

A&C Brokerage Event 2013

28 Octombrie 2013



Facultatea de Automatică şi Calculatoare are plăcerea să anunţe cea de-a 4-a ediţie a evenimentului „A&C Brokerage 2013”, organizat în cadrul proiectului european FP7 ERRIC: Empowering Romanian Research in Intelligent Information Technologies (FP7-REGPOT-2010-1/264207) www.erric.eu. Evenimentul din această toamnă se înscrie de asemeena în suita de manifestări prilejuite cu ocazia împlinirii a 195 de ani de la înfiinţarea Universităţii Politehnica din Bucureşti.

Scopul manifestării A&C Brokerage este crearea unui forum de discuţii între specialişti din industrie şi cadre didactice din facultate, orientat în special către găsirea unor noi modalităţi de realizare în comun a activităţilor de cercetare inovatoare, dar şi a altor posibilităţi de cooperare.



Temele dezbătute în ediţiile precedente ale evenimentului au cuprins aspecte ale activităţii colaborative cum ar fi: stagii de practică ale studenţilor la nivel de licenţă, master, dar şi doctorat, organizarea în comun a unor manifestări ştiinţifice sau a unor evenimente profesionale, zile tehnologice sau prezentări tehnice pe subiecte de ultimă oră ale tehnologiei informaţiei, modalităţi de propunere în comun a unor proiecte de cercetare, atât la nivel naţional, cât şi european.

Proiectul european ERRIC ne-a oferit astfel oportunitatea să organizăm întâlniri periodice cu companii din industria de IT şi Automatică, interesate de colaborări cu facultatea noastră.



Evenimentul din această toamnă va avea loc pe 30 Octombrie 2013, la sediul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare şi are ca scop găsirea unor noi modalităţi de colaborare în cercetare între facultate şi companiile interesate în inovare şi dezvoltarea de produse noi.

A&C Brokerage Event 2013 Fall va cuprinde trei secţiuni. O primă secţiune este dedicată unei suite de prezentări plenare, în care se vor dezbate tendinţe ale cercetării actuale la nivel naţional şi internaţional, direcţiile prioritare de cercetare în IT la nivel naţional, provocările din programul Orizont 2020, atât pentru universităţile, cât şi pentru companiile care sunt interesate în activităţi inovatoare.



O a doua secţiune va consta într-o masă rotundă de tip „Knowledge Café”, în care se vor dezbate tematici cheie legate de posibilitatea realizării de colaborări pe teme de cercetare, dar şi de transfer tehnologic, dacă există o nevoie reală de a face cercetare în comun cu întreprinderile şi care este beneficiul unei companii care investeşte în astfel de activităţi. Masa rotundă este organizată cu sprijinul ANIS.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite