Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Urgent Curier a ales eficienţa: Intermec PR3 şi Total Technologies

28 Octombrie 2013



Total Technologies a lansat pe piaţa din România noile imprimante termice din clasa compactă Intermec PR2 şi PR3, care s-au impus rapid ca lideri în categoria semi-rugged, generând câştiguri clare de eficienţă în plan operaţional. Un fapt probat pe deplin de Urgent Curier, care a integrat noile echipamente în activităţile sale din teren.



Cele două echipamente mobile Intermec PR2 şi PR3 au depăşit estimările iniţiale ca urmare a cererilor venite din partea companiilor aflate în căutarea unei soluţii de printare mobile, care să ofere atât un raport optim între efortul depus de lucrător şi satisfacţia clientului, cât şi un preţ competitiv.

Concepute astfel încât să fie cele mai compacte şi uşoare imprimante din clasa semi-rugged, noile echipamente nu fac compromisuri la capitolele rezistenţă şi performanţă în teren. Ambele modele sunt protejate de o carcasă sigiliată (IP42) împotriva apei şi prafului, rezistă la căzături de la 1,2 metri, şi, graţie electronicii de ultimă generaţie, permit operarea între -10˚ C şi +50˚ C.

Un alt capitol la care cele două echipamente Intermec excelează este viteza de printare: 3 inch/secundă, la o rezoluţie de 203 DPI pentru ambele modele. Lăţimea hârtiei ce poate fi tipărită este de 2 inch/58 mm pentru PR2, respectiv 3 inch/80 mm pentru PR3 şi beneficiază de avantajele intrinseci ale imprimantelor termice: hârtia folosită costă cu aproximativ 50% mai puţin decât hârtia auto-copiativă şi are o rezistență la arhivare de peste 10 ani.

Dotate cu mai multe tehnologii de comunicare (Bluetooth v2.0 Class II, IrDA şi Wireless 802.11b/g), imprimantele mobile Intermec oferă agenţilor din teren posibilitatea de a înmâna pe loc clienţilor chitanţele de livrare, formularele de comandă şi/sau facturile, contribuind la îmbunătăţirea acurateţii operaţiunilor şi accelerarea ciclului încasărilor.



Intermec PR3, alegerea Urgent Curier

Situându-se printre promotorii celor mai moderne soluţii de curierat din România, Urgent Curier a inovat constant de-a lungul timpului, venind în întâmpinarea necesităţilor clienţilor săi cu soluţii de mare utilitate.

Astfel, în 2011, compania a lansat platforma Urgent Online, o soluţie software modernă, care permite accesul uşor la informaţie şi la serviciile Urgent Curier pentru utilizatorii casnici, precum şi integrări software complexe oferite gratuit firmelor pe care le deserveşte (magazine online, sisteme de tip ERP etc.). În 2012, Urgent Curier a achiziţionat şi a instalat o bandă modernă de sortare colete, cu o capacitate de 7.000-10.000 colete/oră, 5 benzi de încărcare şi 40 de tobogane. În ianuarie 2013, Urgent Curier şi-a inaugurat noul sediu logistic, din Măgurele (Ilfov), acolo unde se află centrul operaţiunilor de descărcare, sortare, rutare şi încărcare colete pentru cele 5.500 de localităţi din ţară.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite