Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud de la HP pentru Galeria Serpentine

28 Octombrie 2013



89plus Clubhouse, platforma digitală a Maratonului 89plus din cadrul Galeriilor Serpentine, va fi găzduită pe cloud-ul public al HP, construit pe baza tehnologiei OpenStack. Astfel, persoane din întreaga lume vor putea participa la eveniment prin intermediul mesajelor live postate pe Twitter, al pozelor publicate și răspunsurilor disponibile în timp real. Scopul este acela de a împinge comunicarea dincolo de limitele fizice, centralizând conversațiile care au loc pe rețelele sociale într-un singur spațiu online. Folosind cloud-ul public de la HP, Galeria Serpentine se poate concentra pe crearea de experiențe creative și inovatoare pentru public, în timp ce HP se ocupă de necesitățile de stocare și operare. Soluția HP asigură accesul la o serie de resurse care pot fi folosite în funcție de necesități, asa cum sunt administrarea imaginilor sau serviciile de mesagerie.

Cloud-ul public de la HP le asigură clienților o infrastructură cloud de tip open-source cu caracteristici orientate spre business, ce răspunde necesităților dezvoltatorilor și îndeplinește cerințele organizaționale în ceea ce privește portabilitatea și gestionarea încărcării de lucru. În plus, această arhitectură elimină restricțiile tipice unui mediu închis sau cele generate de condițiile impuse de produsele care suportă numai soluțiile provenite de la un anumit vendor.

HP Cloud Services le permite dezvoltatorilor să construiască aplicații de ultimă generație și schimbă economia instalării de aplicații moderne. Fie că sunt dezvoltatori independenți sau companii aflate în top Fortune 100, clienții au acces la un mediu cloud care le asigură libertatea de a alege.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite