Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Record de audienta la Microsoft Summit 2013

07 Noiembrie 2013



Microsoft Summit, cel mai important eveniment de tehnologie și business al anului, a adunat, în decursul celor două zile de desfasurare, mai mult de 1.000 de participanți care au asistat la peste 40 de prezentări susținute de nume importante ale industriei la nivel internațional și experți locali.
Între experții internaționali confirmați pentru Microsoft Summit se numără Chris Capossela (Corporate Vice President, Microsoft), David Chappell (Principal, Chappell & Associates), Beat Schwegler (Director, Microsoft) și Michael Palermo (Technical Evangelist, Microsoft). Alături de aceștia sunt confirmați peste 40 de specialiști de calibru din România și din plan internațional și executivi ai Microsoft România și partenerilor conferinței.
Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, profesioniștii IT, dezvoltatorii software, managerii și antreprenorii care au participat la eveniment au putut afla informații și bune practici pentru beneficiul personal și al companiilor pe care le reprezintă. În cadrul Microsoft Summit, participanții au avut acces în premieră la noile tehnologii și soluții de business oferite de Microsoft:
-Inovațiile și soluțiile de mobilitate bazate pe Windows 8.1 și Windows Phone 8;
-Office 365, Yammer și noi instrumente de colaborare și de productivitate în cloud;
-Cloud OS – versiuni noi sau update-uri importante ale Windows Server, System Center, Visual Studio, Windows Azure, Windows Intune, SQL Server și Dynamics – ce vor accelera beneficiile cloud-ului pentru companii.
Transformările prin care trece industria IT la nivel global se reflectă fidel pe piața din România și impactul social și economic al tehnologiilor digitale este substanțial, fără echivalent în ultimii ani. Microsoft Summit a adus împreună experți care au analizat cele mai importante tendințe tehnologice, cu impact pe piața locală: mobilitatea, big data, social computing și cloud computing.
Pornind de la cele mai importante tendințe ale industriei IT și noua strategie a Microsoft, de a crea o familie de device-uri și servicii pentru activitățile cu cea mai mare valoare pentru utilizatori individuali și organizații, Microsoft Summit este un accelerator pentru dezvoltarea industriei locale și pentru creșterea competitivității economice”, a declarat Michal Golebiewski, Director de Marketing și Operațiuni, Microsoft România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite