Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

ASBIS aduce în România smartphone-urile ZTE

07 Noiembrie 2013



ZTE și ASBISc Enterprises PLC, expert în distribuția produselor IT în piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), au anunţat recent încheierea unui parteneriat pentru distribuția smartphone-urilor ZTE în opt țări din EMEA: Polonia, România, Bosnia, Serbia, Croația, Macedonia și Slovenia. Ca urmare a acestui acord, modelele Blade V, Blade G și Grand S Flex, vor fi disponibile în România începând din noiembrie 2013 prin rețeaua partenerilor ASBIS.
ZTE este deja unul dintre cei mai populari producători de telefoane mobile din Europa de Est datorită gamelor Grand, Blade și Kis, disponibile în regiune. Suntem încrezători ca prin intermediul parteneriatului cu ASBIS ne vom extinde acoperirea în întreaga zonă și ne vom atinge obiectivele de creștere în Europa. Acest parteneriat reflectă angajamentul ZTE de a oferi cît mai multor utilizatori dispozitive de calitate la prețuri accesibile”, a precizat Chris Edwards, European Marketing & Business Development Director ZTE Corporation.
Prin parteneriatul cu ZTE, ASBIS și-a extins portofoliul de produse, oferind înmomentul de faţă una dintre cele mai largi game de dispozitive mobile, începând cu cele adresate zonei entry-level şi continuând până la smartphone-uri și tablete high-end. “Suntem extrem de încântați să adăugăm în portofoliul nostru produsele unuia dintre liderii acestui segment de piață”, a precizat Laurent Journoud, Executive Vice-President New Business Development al ASBIS Enterprises PLC. “Acest acord reprezintă încă un pas către atingerea obiectivului strategic al grupului de a oferi soluții care să răspundă necesităților partenerilor ASBIS din regiunea EMEA.”
ASBIS este un distribuitor de top al produselor tehnologice în Europa cu o direcție strategică în domeniul pieței, în continuă creștere, a smartphone-urilor și a tabletelor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite