Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

BCR ofera token-ul pe mobil

07 Noiembrie 2013BCR a lansat aplicaţia eTokenBCR care permite folosirea propriului smartphone cu sistemul de operare preferat (iOS sau Android) pentru autentificarea şi semnarea tranzacţiilor prin platforma Click 24 Banking.
Aplicaţia eTokenBCR disponibilă pentru sistemele de operare iOS şi Android a fost descarcată, în prima luna de la lansare, de peste 5.000 de clienţi.


„Lansarea aplicaţiei eTokenBCR pentru telefoanele cu sistem de operare Windows vine la mai puţin de o lună de zile de la lansarea acestei aplicaţii pentru sistemele de operare iOS şi Android. Am dezvoltat această aplicaţie pentru sistemul de operare Windows la solicitarea expresă a clienţilor noştri. În prima lună de la lansare, apliaţia eTokenBCR pentru iOS şi Android a fost descarcată de peste 5.000 ori. Preconizam ca numărul descărcărilor aplicaţiei eTokenBCR să crească considerabil în perioada următoare odată cu lansarea acestei versiuni dedicate telefoanelor Windows OS. eTokenBCR este o aplicaţie care combină confortul cu familiaritatea folosirii propriului smartphone şi simplifică viaţa clienţilor BCR fiind un add-on la telefonul pe care deja îl poartă cu ei oriunde, eliminând necesitatea şi grija deţinerii a încă unui dispozitiv fizic. În plus, aplicatia eTokenBCR nu necesită acces la internet în utilizare, ulterior instalării şi activării“, a declarat Bogdan Marin, Director executiv Directia Managementul Canalelor Retail, BCR.


Similar dispozitivului fizic de securitate, aplicaţia eTokenBCR generează atât coduri pentru autentificare (OTP - one time password), cât şi coduri de semnare a tranzacţiilor (DS - digital signature) în aplicaţia de internet banking, Click 24 Banking BCR. Din punct de vedere al securităţii, codurile unice pentru semnare (DS) generate pe baza unor informaţii din IBAN-ul beneficiarului şi pe baza sumei, sunt cele mai sigure şi singurele care protejează clienţii chiar şi de cele mai complexe tipuri de ameninţări.


Clienţii Click 24 Banking BCR existenţi pot înlocui gratuit dispozitivul token cu noua aplicaţie eTokenBCR. Pentru acest lucru ei trebuie să meargă în orice unitate BCR pentru activarea eTokenBCR şi predarea vechiului token. Aplicatia poate fi activata pe un singur telefon.
Aplicaţia eTokenBCR poarta sigla 24banking şi poate fi descărcată accesând direct urmatoarea adresa:

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/etokenbcr/a7b1c829-239f-4afd-8984-ce20bd85e217Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite