Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Avon a lansat in Romania cel mai mare lant de magazine online

07 Noiembrie 2013



Avon a lansat în România cel mai mare lanţ de magazine online, în cadrul unei platforme integrate de comerţ electronic, Avon Online. Platforma nou-creată reprezintă o schimbare atât în viața reprezentanților Avon, cărora compania le oferă gratuit o afacere online la cheie - care le permite să devină antreprenori de succes în mediul digital, cât și în cea a consumatorilor, care pot comanda online produse, acestea fiind livrate de către reprezentanţii care oferă consiliere personalizată de beauty.

Conform oficialilor Avon, 8 din 10 femei din Romania cumpara cel putin un produs Avon, compania avand cea mai mare cota de piata in regiunea Europei Centrale si de Est, acesta fiind si principalul motiv pentru care aceasta regiune a fost aleasa pentru lansarea acestei platforme. Platforma a mai fost lansata in 6 tari: Rusia, Ucraina, Polonia, Cehia, Slovacia si Ungaria. Romania are o pondere foarte mare la nivelul vanzarilor Avon la nivel mondial, conform reprezentantilor Avon.
Oficialii companiei au mai spus ca in curand va fi disponibila plata online pentru reprezentanti si ca analizeaza si posibilitatea unui sistem de plata online pentru clienti.


Noua platformă lansată confirmă creșterea din ce în ce mai accentuată a numărului de consumatori care aleg să facă cumpărături online. Astfel, conform datelor GPeC si Eurostat, aproximativ 1,2 milioane de români recurg la astfel de servicii. Procentul de 34% al cosmeticelor dintre produsele cumpărate online subliniază trendul ascendent al pieței din ultimii an sipotențialul noii platforme de a transforma reprezentanții Avon în adevărați antreprenori



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite