Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Programul de afiliere Kaspersky Lab ia amploare

07 Noiembrie 2013



Reteaua de afiliere Kaspersky Lab, lansata in regiunea pietelor emergente, precum si in Romania, in a doua jumatate a anului 2012, continua sa se extinda, cuprinzand deja peste 1.100 de parteneri, noi tari alaturandu-se constant. Programul ofera o serie de beneficii si oportunitati pentru partenerii afiliati, care au ocazia sa se asocieze cu un brand renumit la nivel mondial si sa obtina profit.


Programul de afiliere, activat in America Latina, Orientul Mijlociu, Africa, Turcia, Republica Ceha, Ungaria, Slovacia si, de curand, si in Romania, ofera oportunitati reciproc benefice pentru Kaspersky Lab si pentru parteneri. Acestia din urma au la dispozitie un set de instrumente utile pentru dezvoltarea resurselor online proprii alaturi de Kaspersky Lab, inclusiv acces la link-uri localizate, materiale informative in limba locala, bannere si resurse creative pentru promovarea celor mai noi produse de securitate.
Kaspersky Lab ofera, de asemenea, promotii speciale si cupoane de reduceri – disponibile exclusiv pentru partenerii afiliati.


Acestia pot folosi toate aceste avantaje pentru a atrage vizitatorii online catre produsele Kaspersky Lab si pentru a obtine comision pentru fiecare produs cumparat prin accesarea acestor link-uri. Pe masura ce se construieste un parteneriat valoros prin promovarea vanzarilor online pentru produse si servicii, creste si traficul pe website-ul partenerului, care se asociaza cu un brand de securitate IT de top.
Primind pana la 30% comision, partenerii afiliati nu sunt nevoiti sa aiba de-a face cu clientii, cu procesul de vanzare, cu protejarea datelor personale sau a tranzactiilor si nici sa distribuie produse sau sa ofere rambursari. In plus, acestia isi pot administra afacerea din orice loc din lume, avand flexibilitate maxima. Singura cerinta necesara pentru a deveni partener afiliat este inscrierea, care se face gratuit. Dupa aprobarea inscrierii, partenerul primeste un link cu datele de identificare, pe care il poate plasa pe site sub forma de text, banner si nu numai. Vanzarile sunt apoi urmarite timp de pana la 90 de zile si, in functie de volumul de vanzari, partenerul primeste comisionul. Gama completa de produse B2C Kaspersky Lab este disponibila in cadrul acestui program si exista si oportunitatea de a promova, de asemenea, produse B2B. Pe masura ce afacerea partenerului se dezvolta, acesta poate deveni Reseller Online si, in final, poate fi Distribuitor Online pentru produsele Kaspersky Lab.


Un partener poate alege sa profite de beneficiile programului lucrand cu o retea locala sau globala de afiliere. Kaspersky Lab colaboreaza cu retele de vanzari de software de top la nivel mondial, precum oneNetworkDirect sau Avangate Affiliate Network, simplificand initierea vanzarilor pentru noii afiliati, care obtin astfel marje mari. Printre retelele locale de afiliere de pe pietele emergente, se numara: Adtriplex, OfferForge, ikoo, Zanox si altele.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite