Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Symantec: amenintarea hackerilor nu doar creste, ci evolueaza

07 Noiembrie 2013



În fiecare zi, suntem asaltati de ştiri despre cele mai recente breşe în securitatea datelor. Din păcate, titlurile pe care le citim cu toţii confirmă constatările din cel mai recent raport Symantec Internet Security Threat Report: ameninţarea hackerilor nu doar creşte, ci evoluează.


„Peisajul actual al securităţii informatice trebuie să includă mai mult decât un antivirus; protecţia avansată împotriva malware-ului are nevoie de tehnologii actuale ce permit si stoparea atacurilor necunoscute. Mai exact, cercetarea Symantec a arătat că 51% dintre ameninţările blocate de Symantec Endpoint Protection au fost stopate, în 2012, de alte tehnologii decât cele specifice antivirus. Este deja clar că doar antivirusul nu mai e suficient, acelaşi lucru l-am putea spune şi despre sistemele de protecţie mai vechi.
Pentru ca fiecare client să beneficieze din plin de investiţia în securitate, este imperativ să facă upgrade la versiunea cea mai recentă şi mai robustă pentru a avea cea mai bună protecţie. În cazul Symantec Endpoint Protection, clienţii pot face upgrade la versiunea curentă, SEP 12.1, protejându-se astfel împotriva ameninţărilor complexe, şi beneficiind de eficienţă IT sporită”, declara Piero DePaoli, senior director, product marketing, Symantec Corporation.


Nu doar protecţia împotriva ameninţărilor tot mai evoluate trebuie luată în considerare, ci toţi factorii care, per total, fac ca o afacere să fie de succes. Actualizarea gratuită de la SEP 11 la SEP 12.1 reduce costul total, extinde durata de viaţă a hardware-ului, reduce incidentele şi oferă mai multă putere IT-ului pentru a se concentra pe arhitectura sistemului.


„LoyaltyOne, un furnizor de programe de globale de fidelizare a clienţilor, a făcut actualizarea la SEP 12.1 şi a redus cu 70% scanarea reţelei sale de 1.800 de PC-uri, realizând, în acelaşi timp, o optimizare a administrării şi pregătirii auditurilor. Teste efectuate de terţi au confirmat că SEP 12.1 oferă cea mai rapidă şi mai eficientă protecţie disponibilă atât pentru echipamente fizice, cât şi pentru maşini virtuale. Clienţii Symantec care folosesc produsele noastre în prezent pot beneficia de toată tehnologia de protecţie a SEP 12.1 fără nici un cost suplimentar. Procesul de upgrade este cel familiar, similar actualizărilor standard de mentenanţă, şi nu necesită actualizarea infrastructurii sau a condiţiilor de folosire”, adauga Piero DePaoli.


Reducerea imediată a numărului de apeluri telefonice pentru suport şi a timpului dedicat reparaţiilor a scăzut semnificativ şi a permis administratorilor să se concentreze pe iniţiative strategice precum managementul actualizarilor software, implementarea protecţiei pe baza politicilor de securitate specifice, alături de cea a aplicaţiilor şi controlului echipamentelor, plus abordarea provocărilor aduse de BYOD şi mobilitate.


SEP 11 a intrat deja în fază terminală, însă Symantec va extinde perioada de actualizări dedicate şi în 2014, fără nici un cost suplimentar, oferindu-le clienţilor suficient timp pentru a face upgrade. Migrarea este la fel de simplă precum actualizarile de mentenanţă pe care utilizatorii le instalează de ani buni. SEP 12.1 oferă clienţilor SEP 11 un upgrade gratuit la cea mai puternică protecţie şi la cea mai bună performanţă într-o singură soluţie dedicată atât echipamentelor hardware, cât şi mediilor virtuale, permiţând organizaţiilor să beneficieze mai mult din investiţia în securitate şi să se concentreze pe priorităţile de business specific.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite