Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

1.500 de bucuresteni din sectorul 3 si-au activat contul de utilizator pe ghiseul.ro

07 Noiembrie 2013



Numărul de contribuabili din Sectorul 3 care pot plăti taxele şi impozitele locale online cu cardul prin www.ghiseul.ro s-a dublat în doar trei luni, la peste 10.000 de persoane, datorită unei ample campanii derulate de Primăria Sectorului 3 prin Direcția de Impozite și Taxe Locale (DITL).


Sub sloganul „Activează-ți contul pe ghișeul.ro și ai numai de câștigat”, Primăria Sectorului 3 prin Direcția de Impozite și Taxe Locale, cu sprijinul Visa Europe şi Banca Transilvania, desfășoară în perioada 1 august-31 decembrie 2013 o amplă campanie de informare şi promovare a plăților cu cardul prin www.ghiseul.ro, pentru a susține înregistrarea contribuabililor pe această platformă.


Aproape 5.400 de contribuabili din Sectorul 3 au venit la sediile DITL şi au ridicat datele de acces (utilizator şi parolă) pentru www.ghiseul.ro în primele trei luni de desfăşurare a campaniei. Dintre aceştia, peste 1.500 de persoane şi-au activat deja contul de utilizator prin schimbarea parolei iniţiale, iar aproape trei sferturi dintre acestea au vârsta cuprinsă între 25 şi 45 de ani.


„Dorim să mulţumim contribuabililor din Sectorul 3 care şi-au ridicat datele de acces pentru ghiseul.ro. Ne-am dorit ca prin această campanie să sprijinim înregistrarea contribuabililor în platforma ghiseul.ro, iar răspunsul acestora nu a întârziat să apară. Mai mult, am observat că aproape 40% din totalul plăţilor online din această perioadă au fost realizate de persoane nou înregistrate în sistem. Adică aceste persoane au venit la sediile DITL, dar au preferat să plătească online cu cardul fără comision întrucât au înţeles beneficiile oferite de ghiseul.ro: siguranţă, rapiditate, confort”, a declarat Iulian Ilie, director Direcţia de Taxe şi Impozite Sector 3.


Principalul avantaj al plăţii impozitelor şi taxelor locale online cu cardul prin ghiseul.ro este faptul că tranzacţiile pot avea loc oricând şi de oriunde. Astfel, în perioada 1 august-31 octombrie, peste 10% dintre plăţile pe ghiseul.ro aferente Primăriei Sectorului 3 au fost realizate din afara Bucureştiului şi peste 5% din străinătate. Mai mult, utilizatorii platformei ghiseul.ro stau în medie aproximativ 4 minute înregistraţi în sistem, timp în care află informaţii detaliate privind obligaţiile de plată şi pot să le achite direct pe internet cu cardul.


Primăria Sectorului 3 oferă cetăţenilor posibilitatea de a-şi plăti taxele şi impozitele cu cardul prin www.ghiseul.ro încă de la începutul anului 2012, iar până la începerea acestei campanii aproximativ 5.000 de persoane îşi ridicaseră datele de acces pentru platforma online.


În cadrul campaniei derulate de Primăria Sectorului 3 prin DITL, cu sprijinul Visa Europe şi Banca Transilvania, contribuabilii care îşi activează contul pe www.ghiseul.ro, respectiv care îşi modifică parola iniţială ridicată de la sediile DITL Sector 3, în perioada 1 august-31 decembrie, sunt înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru a câştiga unul dintre cele 5 telefoane Galaxy S4 mini şi pentru marele premiu constând într-o tabletă Samsung XE500T1C-A01RO Z2760 64GB WIN8.


Platforma www.ghiseul.ro oferă posibilitatea de a plăti online cu cardul parţial sau total taxele şi impozitele locale, precum şi amenzile existente, iar dovada plăţii se primeşte pe email în doar 2 minute de la plata efectivă.
Contribuabilii nu plătesc comision pentru plăţile efectuate online cu cardul, acesta fiind suportat de DITL Sector 3.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite