Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Xerox a fost pozitionat in cadranul liderilor pe segmentul serviciilor de management al documentelor

07 Noiembrie 2013



Xerox a fost pozitionat de Gartner si anul acesta in cadranul liderilor pe segmentul serviciilor de management al documentelor in raportul sau - Magic Quadrant for Managed Print Services (MPS) Worldwide1.


Xerox a imbinat tehnologia si expertiza in managementul documentelor cu procesele de business si capacitatile de externalizare IT, pentru a ajuta clientii sa isi simplifice modul de lucru cu documentele.


„Serviciile noastre de management al documentelor au la baza trei etape esentiale: evaluare si optimizare, securizare si integrare, automatizare si simplificare. Am aplicat aceasta metodologie la mii de clienti, aducand valoare si personalizare in fiecare faza”, afirma Mike Feldman, presedinte, Large Enterprise Operations, Xerox.


Pe langa pozitia sa in cadranul liderilor din raportul Gartner, oferta Xerox de servicii de management al documentelor a mai obtinut si alte recunoasteri:
lider mondial pe segmentul serviciilor de management al documentelor pentru al 4-lea an consecutiv, in raportul Quocirca2; lider pe segmentul serviciilor de management al documentelor (MPS) in raportul IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services (MPDS) 2013 Hardcopy Vendor Analysis3; lider in raportul Forrester Wave MPS4 din 2012.


Raportul Magic Quadrant ofera o reprezentare generala a directiei pietei si a participantilor si evalueaza companiile in functie de viziunea strategica si de abilitatea lor de a o transpune in practica.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite