Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

LASTING adauga in portofoliu noi solutii pentru securitatea datelor

12 Noiembrie 2013



Compania timişoreană LASTING System anunţă extinderea portofoliului pe zona soluţiilor de securitate a datelor, prin semnarea parteneriatului cu Origin Storage, companie care reprezintă în Europa trei lideri globali în zona soluţiilor IT&C: DataLocker, Lucid Port şi Battery Technology Inc.


Prin semnarea acestui acord, LASTING System devine unic distribuitor autorizat în România, pentru produsele oferite de Lucid Port şi DataLocker.
„Suntem bucuroşi să anunţăm un parteneriat de distribuţie pentru piaţa din România. Aşteptăm cu încredere şi interes să lucrăm alături de LASTING Sytsem, pentru a dezvolta şi a creşte piaţa produselor de stocare şi criptare a datelor, din această regiune”, spune Andy Cordial, Managing Director, Origin Storage.
Soluţiile de criptare a datelor reprezintă o nevoie reală şi actuală pentru orice verticală de afaceri în care securitatea datelor reprezintă unul dintre punctele principale de interes pentru companii: financiar, bancar, medical etc. Altfel, odată cu intrarea în portofoliu a bateriilor pentru notebook-uri marca Battery Technology, LASTING poate oferi acumulatori pentru o gamă diversă de vendori, cu o garanţie extinsă de 18 luni.



„Noile soluţii de securizare a datelor de la DataLocker si Lucid Port ajută clienţii şi partenerii LASTING să protejeze informaţiile importante/sensibile în era BYOD, atunci când fişierele personale sunt păstrate pe aceleaşi dispozitive ca şi documentele importante ale companiei. De multe ori datele pe care le pierdem sunt mai valoroase decât echipamentele pe care acestea sunt stocate”, a declarat Victor Tămaş, Product Manager, LASTING System.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite