Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Coduri QR pentru clientii care detin aplicatia eTokenBCR

12 Noiembrie 2013



Clientii Bancii Comerciale Române (BCR) au posibilitatea de a genera coduri unice de semnatura prin scanarea codurilor QR afisate in Click 24 Banking. Aceasta facilitate este o functionalitate a aplicatiei eTokenBCR disponibila pe toate versiunile aplicatiei – iOS, Android si Windows Phone 8.


Modul de utilizare este extrem de simplu: clientii Click 24 Banking care au eTokenBCR activat pot accesa meniul Semnatura – cod QR al aplicatiei si vor avea astfel posibilitatea de a scana codul QR afisat in Click 24 Banking versiunea desktop. Prin scanare se vor completa automat suma transferata si ultimele 4 cifre ale contului beneficiar. Clientul nu trebuie decat sa introduca codul PIN pentru a valida generarea codului unic de semnare a tranzactiei.


Clientul trebuie doar sa tasteze codul PIN in aplicatia eToken pentru a completa procesul de generare a codului unic care permite autorizare a tranzactiei.


Aceasta functionalitate se adreseaza tuturor clientilor Click 24 Banking si are ca principal avantaj eliminarea posibilelor erori de completare manuala a datelor necesare generarii DS. Utilizatorii pot astfel genera imediat codurile unice de semnatura autorizand mai repede tranzactiile bancare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite