Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Avangate sustine inovatia in domeniul IT

14 Noiembrie 2013



Avangate anunta lansarea unui program de mentorat in afaceri pentru startup-uri din Romania si Europa Centrala si de Est – Avangate Biz Sessions -, precum si implicarea activa in sesiunea Startup Spotlight a How to Web, un eveniment regional dedicat antreprenorilor din IT si tehnologie, ce va avea loc la Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti, in perioada 20-21 noiembrie.


„In Avangate, recunoastem importanta inovatiei in industria de software si uitandu-ne la companiile software de succes la nivel mondial, observam ca la baza lor stau antreprenori extrem de inovatori. De aceea, prin sesiunile de mentorat in afaceri Avangate Biz Sessions demarate la nivel international, sustinem accelerarea cresterii companiilor de software si SaaS prin informatii legate de aspecte comerciale, ca de exemplu lansarea si impachetarea de produse noi sau intrarea pe piete internationale”, a declarat Carl Theobald, CEO Avangate.


Compania participa in calitate de partener si in cadrul programului Startup Spotlight, parte a conferintei internationale How to Web. Programul evenimentului include atat sesiuni de mentorat, cat si intalniri de pitching pentru proiecte antreprenoriale „early stage” din Romania si Europa Centrala si de Sud-Est. Cele 32 de echipe finaliste vor interacţiona cu mentori, investitori şi reprezentanţi ai unora dintre cele mai apreciate acceleratoare la nivel mondial, iar caştigatorii vor primi premii in valoare totala de 20.000 USD.


In cadrul Startup Spotlight, Laurentiu Ghenciu, Director de vanzari pentru EEMEA la Avangate, va participa ca mentor pentru startup-uri si de asemenea va sustine prezentarea: „Din startup de apartament la companie de renume mondial - despre vanzari si distributie“. Ghenciu va fi prezent pe scena evenimentului pe 19 noiembrie, de la ora 19:15.


Prezentarea se va concentra pe exemple concrete din teme de interes precum impachetare si pret, canale directe si indirecte de vanzari, precum si sfaturi pentru incheierea unor parteneriate de succes, participarea la evenimente sau pozitionarea companiei.


„Programele de mentorat pe care Avangate le realizeaza ofera informatii valoroase bazate pe experienta companiei si pe studii de caz, fiind totodata un mediu excelent de networking cu specialisti din industrie si mai ales cu alte companii la inceput de drum ce trec prin situatii similare”, a mentionat Laurentiu Ghenciu.


Sesiunile de mentorat pe teme de business Avangate Biz Sessions vor continua cu un nou workshop in luna decembrie 2013, detaliile urmand a fi comunicate ulterior.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite