Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

HP GeBOC, prima pozitie in Topul National al Firmelor Private din Romania

14 Noiembrie 2013



Hewlett-Packard Global eBusiness Operations Centre (HP GeBOC), centrul de servicii pentru afaceri al HP în România, s-a clasat pe locul întâi la patru secțiuni ale Topului Național al Firmelor Private din România, realizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România pentru anul 2012.


Astfel, HP GeBOC ocupă primele poziții în clasament, în termeni de productivitate, profit brut și cifra de afaceri, la categoria „Întreprinderi mari”. De asemenea, ocupă primul loc la aceeași categorie, după criteriul performanței globale.


În același timp, HP GeBOC s-a clasat pe prima poziție în Topul Firmelor din Municipiul București, secțiunea „Servicii”, categoria „Întreprinderi foarte mari”, pe baza rezultatelor economice și a performanțelor manageriale înregistrate de companiile active în România pe parcursul anului 2012. Compania primește această distincție pentru al cincilea an consecutiv, fiind recompensată cu Trofeul de Excelenţă în cadrul Galei de Excelență care a avut loc pe 6 noiembrie. Premiul este acordat de către Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti.


„Sunt mândru de echipa HP GeBOC și de performanțele pe care le-a atins anul trecut. Recunoscând succesul strategiei noastre de management într-o perioadă plină de provocări, cele cinci premii sunt o dovadă a dedicării față de obiectivele HP, dar și față de contribuția la dezvoltarea industriei de servicii pentru afaceri din România”, spune Andrei Romanescu, Managing Director al HP GeBOC.


HP GeBOC (Hewlett-Packard Global eBusiness Operations Centre) este cel mai mare centru de servicii pentru afaceri din țară. Acesta este prezent pe piața autohtonă de peste 8 ani și are o echipă care oferă servicii în peste 25 de limbi străine pentru diviziile de business ale HP, dar și pentru alți clienți și parteneri ai companiei din regiunea Europa, Orientul Mjlociu si Africa. Anul trecut, divizia Global Business Services (GBS) din România a câştigat GBS Icon Award pentru Performanţă Extraordinară la World HP GBS Leadership Summit - cel mai mare eveniment dedicat centrelor de servicii ale companiei, desfășurat în Singapore. Tot atunci, același centru și-a adjudecat două distincții de excelență – pentru calitatea serviciilor pentru clienți și pentru metodologiile de perfecționare și inovație - în cadrul evenimentului anual de premiere a performanței organizat de Rețeaua Europeană de Servicii Partajate şi Externalizare (European Shared Services & Outsourcing Network), cea mai importantă organizație de profil din lume.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite