Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Ce produse noi aduce 2013 pe piața de Data Center?

02 Decembrie 2013




Pentru specialiștii în networking, anul 2013 a fost dominat de Cloud. La începutul acestui an, D-Link a lansat routerul DIR-845L pentru Cloud, iar alte modele de routere pentru Cloud, cum ar fi DIR-605L, DIR-636L, DIR-826L sau DIR-865L, camere de supraveghere IP, servere NAS și un network video recorder sunt deja disponibile pe piața românească. Compania are un portofoliu extins de soluții pentru Cloud și promovează un concept propriu de Cloud.

Tot la începutul acestui an, ELKOTech România a anunţat disponibilitatea pe piaţa locală a celui mai nou software, care le permite companiilor să înregistreze sesiunile de acces de la distanţă a centrelor de date prin intermediul switch-urilor KVM-Over-IP de la ATEN.

Software-ul Control Center Video Session Recorder (CCVSR) înregistrează automat mişcările de pe display, ale tastaturii şi click-urile mouse-urilor atunci când serverele sunt accesate prin intermediul porturilor unui switch KVM-Over-IP.

Cisco a lansat în această toamnă o nouă familie de sisteme Network Convergence System (NCS), concepută pentru a virtualiza servicii de telecomunicații, pentru a simplifica operațiunile și consolida infrastructura. Familia NCS completează familiile de routere Cisco Carrier Routing System și Aggregation Services Router, funcționând ca infrastructură de rețea de bază pentru a interconecta arhitectura și a furniza numeroase beneficii. NCS extinde, conectează, controlează și răspunde în timp real la nivel de aplicații, rețele și data centere prin gestionarea și transferul resurselor de calcul și de rețea când și unde sunt necesare la nivelul arhitecturii.

Centrele actuale de date sunt din ce în ce mai complexe şi necesită un număr mare de persoane şi companii terţe pentru a asigura o bună funcţionare a sistemelor şi aplicaţiilor.

Dinamica pieței de Data Center va afecta la nivel mondial atât furnizorii de produse specifice, care vor căuta să inoveze, dar și să rafineze oferta, cât și clienții centrelor de date, care vor vrea să se diferențieze în fața concurenței și vor căuta cele mai noi soluții pentru afacerile lor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite