Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Rolul soluțiilor geospațiale în protecția infrastructurilor critice

02 Decembrie 2013




Intergraph a participat cu soluția Data-as-a-Service (DaaS), bazată pe formatul de înaltă performanță pentru compresia imaginilor Enhanced Compression Wavelet (ECW), proiectat special pentru îmbunătățirea imaginilor geospațiale. Soluția este completată de un proces super-rapid de streaming datorat protocolului Enhanced Compression Wavelet (ECWP).

Un exemplu impresionant al acestor performanțe este crearea celui mai mare și mai rapid geo-fișier cu Germania, oferit prin intermediul ECW/ECWP și infrastructura cloud a Intergraph.

Provocarea pentru RWE AG, una dintre cele mai mari companii de utilități din Europa, a fost operarea volumului uriaș de date ce acoperă peste 365.000 de km² (întregul teritoriu al Germaniei) – cum furnizezi 38 TB de imagini cu întreaga suprafață a acestei țări, cu rezoluție la sol de 20 cm, capturată în 370.000 de fișiere? Pentru a face față acestui volum de date, s-a folosit ERDAS IMAGINE pentru procesarea și compresia a 38 TB de imagini necompresate într-un singur fișier ECW de 1 TB, iar rezultatul a păstrat complet calitatea imaginii și performanța excelentă.

Compresia datelor prin formatul ECW, fără pierderi de informație, cu o rată de compresie de până la 95% și transmiterea foarte rapidă a datelor geospațiale prin ECWP i-au convins pe majoritatea votanților. Soluția DaaS administrează milioane de fișiere de tip geo-date, produce o singură sursă ECW și pune la dispoziție servicii precum WMS și WMTS, inclusiv distribuție simplă de date prin Clip-Zip-Ship. Soluția e disponibilă pentru desktop, web și dispozitive mobile și reduce consumul lățimii de bandă, resursele IT și costurile.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite