Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

JTI Romania adopta o solutie mobila Entersoft

11 Decembrie 2013



JTI, unul dintre cei mai mari producatori de tigarete si produse din tutun, gestioneaza, incepand cu aceasta luna, activitatea de vanzari si distributie din Romania, folosind platforma Entersoft Business Suite, impreuna cu aplicatiile Entersoft CRM si Entersoft Mobile. Cele trei solutii au fost implementate in aproximativ un an si jumatate, de o echipa comuna JTI – Entersoft, cu peste 30 de angajati implicati. In urma finalizarii acestui proiect, JTI are o imagine detaliata a activitatii fortei de vanzari, cu ajutorul solutiilor Entersoft putand gestiona mai multe procese, cum ar fi activitatile de „van sales“ sau „cash collection“ si multe altele, totul in timp real. „Un punct foarte important in acest proiect a fost tocmai conectarea in timp real intre diferitele elemente de infrastructura ale JTI Romania, cu ajutorul aplicatiei de back – office ERP din Entersoft Business Suite“, explica Cristi Cozic, Country Manager la Entersoft Romania.

In prezent, solutiile Entersoft gestioneaza activitatea agentilor in punctele de lucru, supervizand emiterea si procesarea a mii de documente fiscale in fiecare zi. „Suita de aplicatii Entersoft vine sa inlocuiasca un numar de aplicatii care au fost dezvoltate in timp pentru a acoperi nevoile de business, in continua evolutie, ale companiei noastre. Functionalitatile out-of-the-box, flexibilitatea in configurare, integrarea stransa intre modulele componente, precum si tehnologia unitara sunt punctele forte ale solutiei Entersoft, un fundament solid pentru succesul proiectului nostru. Factorii decisivi pentru obtinerea acestui succes au fost, insa, profesionalismul si dedicarea echipei de proiect JTI – Entersoft“, adauga Eugen Baloc, IT Director Romania, Moldova si Bulgaria in cadrul JTI.
Pentru Entersoft acest proiect este o reala provocare prin complexitatea sa. Am demonstrat insa, la finalul celor 18 de luni de munca, faptul ca Entersoft Business Suite, Entersoft CRM si Entersoft Mobile sunt aplicatii mature, care dau rezultate spectaculoase in proiecte foarte complexe. JTI nu este un client obisnuit, ci un client rafinat, pretentios si analitic, care a insistat mult pe detalii de implementare, personalizate nevoilor companiei si care a reusit sa ne demonstreze si noua forta cu care echipa Entersoft este capabila sa duca la bun sfarsit un proiect atat de amplu”, spune Cristi Cozic, Country Manager Entersoft Romania.
Cu ajutorul noilor aplicatii, JTI are control in timp real asupra procesului de vanzare si distributie. De asemenea, managerii pot lua decizii corecte in timp real atat in ceea ce priveste gestionarea fluxului de vanzare si logistica, cat si a activitatii de control al creditului la nivelul tuturor punctelor de lucru din tara.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite